Primaria orasului Ploiesti

Surse din administrația locală au precizat pentru ziarul Incomod faptul că preferați pentru funcția de viceprimar al Ploieștiului ar fi consilierul local Răzvan Ursu din partea PSD și consilierul local George Pană din partea ALDE.

De-a lungul timpului s-au vehiculat mai multe nume, inclusiv cel al consilierului local PSD Marcian Cosma. În ultimul timp, însă, se pare că au avut loc mai multe discuții între reprezentanții tuturor partidelor din Consiliul Local, nefiind dorită varianta ca  Ploieștiul să aibă doi viceprimari PSD, în speță Răzvan Ursu și Marcian Cosma.

Mai mult decât atât, se pare că însuși liderul ALDE, Cătălin Beciu, a purtat mai multe discuții pe această temă, în urma cărora s-a ivit posibilitatea ca George Pană să fie unul dintre cei doi viceprimari.

Deși grupul PNL nu a nominalizat un consilier local pentru această funcție, ultimele zvonuri indicau că aceștia l-ar susține pe independentul Radu Socoleanu pentru funcția de viceprimar. În ciuda acestui lucru, Socoleanu a declarat pentru ziarul Incomod că discuțiile nu s-au finalizat și că el nu dorește să facă parte din executivul primăriei. Detalii AICI.

andrei-volosevici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here