Reprezentanții Colegiului Național ”N.Grigorescu” din Câmpina vor începe, de luni 23 martie, cursurile în mediul virtual. Pentru ca elevii să aibă acces la explicațiile profesorilor, trebuie să se conecteze la platforma Google Classroom sau să acceseze aplicația Zoom.

”Sâmbătă, 21.03.2020, Consiliul de Administrație al CNNG a hotărât, ca începând de luni, 23.03. si pana în data de 3.04.2020, activitatea didactică să se reia în mediul virtual. Pe baza orarului școlii se vor desfășura activități în intervalul orar 10-12 pentru elevii din clasele 0- VII și între orele 10-12,30 (13) pentru cei din clasele a VIII-a – a XII-a. Durata unei activități online este de 30 de minute prin aplicatia Zoom pentru cei din învățământul primar, în timp ce elevii din ciclul gimnazial și liceal și profesorii lor, se vor întâlni prin intermediul platformei Google Classroom. Pentru intrarea în platforma, elevii trebuie să-și creeze conturi de email pe Gmail. Pe adresele create, vor primi codul de acces cu care se vor conecta la clasa virtuală Google Classroom. Prioritare vor fi disciplinele de studiu pentru examenele naționale. Se vor utiliza de asemenea poșta electronică , rețeua Whats-App pentru teme de lucru, portofolii, astfel încât elevii să parcurgă materia planificată în acest interval de timp, să se pregătească pentru examene/teze, dar să nu petreacă prea mult timp în fața computerului”, este comunicatul de presă al Asociației Părinților Elevilor din Colegiul Național Nicolae Grigorescu .

Hotărârea Consiliului de Administrație al Colegiului Național “Nicolae Grigorescu” din data de 21.03.2020 are la bază Comunicatul ISJ Prahova nr. 898/19.03.2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here