O femeie a fost găsită moartă pe un teren din apropierea locuinței, având pe corp mai multe traumatisme. Femeia fusese bătută cu o scândură de concubinul său, după ce îl amenințase că-l părăsește.

Amândoi consumaseră o cantitate mare de alcool și erau cunoscuți în zona în care locuiau ca fiind alcoolice. S-au certat, s-au luat la bătaie, iar bărbatul a lovit-o cu o scândură pe spate și pe brațe. Au ieșit împreună din locuință și, după câțiva pași, femeia a căzut din picoare și ulterior a murit.

Necropsia va scoate la iveală dacă femeia a murit din cauza consumului escesiv de alcool sau din cauza loviturilor primite, deși acestea nu erau în zona capului. Cert este însă că bărbatul este acuzat la ora actuală de lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate și de violență în familie. În funcție de cum vor evolua cercetările, bărbatul riscă să fie acuzat și de omor.

După ce femeia a căzut la pământ, concubinul a plecat de lângă ea fără a chema pe nimeni în ajutor, a mers la mama femeii și i-a spus că fiica sa zace moartă pe câmp, apoi a fugit fiind prins a doua zi de polițiști.

“Pe numele bărbatului de 43 de ani a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștiii din cadrul Poliției Orașului Slănic sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate și violență în familie.”, au transmis reprezentanții Poliției Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here