Prefectura Prahova a anunțat că pe raza județului Prahova au fost confirmate trei noi focare de COVID 19. Două sunt în Câmpina, unul la o societate unde 18 persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul, iar celălalt la Spitalul de Psihiatrie Voila, unde trei pacienți au fost testați pozitiv. Cel de-al treilea nou focar a fost confirmat la o societate din Ariceștii Rahtivani, unde zece persoane au fost testate pozitiv.

“Conform informațiilor furnizate astăzi, 15 septembrie 2021, de Direcția de Sănătate Publică Prahova, în prezent pe raza județului sunt active trei noi focare de Covid-19, din totalul de cinci raportate în această lună: doi agenti economici ( unul în Câmpina -18 cazuri confirmate și unul în Ariceștii Rahtivani – 10 cazuri confirmate), plus un focar la o unitate sanitară – Spitalul de Psihiatrie Voila – 3 pacienți confirmați.

În urma anchetei epidemiologice, contacții identificați au fost carantinați, iar în locațiile respective au fost luate măsuri de dezinfecție curentă și terminală pentru suprafețe, cu firmă specializată.”, a transmis Prefectura Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here