Criminala de la metrou, Magdalena Șerban, a văzut imaginile de pe camerele de supraveghere din momentul în care a împins-o pe tânăra de 25 de ani pe șinele metroului, dar spune că acestea nu sunt reale și că ar fi fabricate de către anchetatori. Asta a dezvăluit chiar avocata din oficiu a ucigașei.

Avocata Magdalenei Șerban a declarat că aceasta nu crede că tânăra de 25 de ani a murit și că imaginile sunt fabricate și că vrea să vadă un act de deces.

În plus, „criminala de la metrou” a fost întrebată dacă o cunoaște pe victima sa, aceasta răspunzând că „un pic”.

”Nu a dorit să dea declarație la Poliție. Până-n momentul de față, nici la Parchet nu avem o declarație. Eu, ca apărător, în baza mandatului special ce mi-a fost încredințat, am efectuat un demers în scris la Parchetul de pe lângă Tribunalul București pentru a insista să i se ia o declarație anterior efectuării acestei expertize psihiatrice de specialitatea, expertiză încuviințată de parchet din oficiu.

Dacă actele ar exista, evident că au o însemnătate juridică pentru a se constata dacă avea sau nu discernământ la momentul faptelor. Nu cred (n.r. că înțelege ce a făcut). Opinia mea a fost împărtășită. Nici în 13 când a fost adusă la Poliția Capitalei nu se putea discuta cu ea, pe românește bătea câmpii. La Parchet, a spus din propria inițiativă în data de 15: `îmi pare rău, prefer să mor în acest moment`. A avut succinte episoade de a-și da seama, temporar, apoi a revenit iar la discuțiile despre frate, că i-ar fi tutore. Atât a spus: `am fost internată în Spania, am acte medicale cu privire la boala mea`. Era clar că aceste afirmații au legătură cu starea ei psihică” a spus avocatul la Antena 3.

Când a văzut imaginile de pe camerele de supraveghere, Magdalena Șerban a început să țipe.  ”A avut o reacție de țipete, urlete, de neliniște. Ar fi vrut să se ridice de pe scaun și să plece a spus că imaginile sunt fabricate, a mers pe negație” a afirmat avocata.

De aproape o săptămână, criminala de la metrou este închisă într-o celulă specială a spitalului Penitenciar Jilava, o cameră de protecție complet capitonată în care nu există mobilier cu colțuri, încăpere în care riscul de a se răni este zero. În acest spațiu, Magdalena Șerban așteaptă ca procedurile medicale prin care specialiștii vor stabili dacă a avut sau nu discernământ să fie demarate.

sursa: stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here