fbpx
vineri, iunie 21, 2024
spot_img

Cum comentează Adrian Dobre demisia lui Andrei Volosevici din PNL Prahova

Citește Și

- Reclamă -

Plecarea lui Andrei Volosevici din Partidul Național Liberal crează discuții aprinse în mediul politic prahovean. Majoritatea condamnă la ora actuală PNL pentru că a renunțat la Andrei Volosevici, după ce „s-a văzut cu sacii în căruță”. Andrei Volosevici este considerat a fi omul care s-a implicat cel mai mult în campania electorală din vară pentru Primăria Ploiești, unde l-a sprijinit pe Adrian Dobre. Acum, după ce PNL a câștigat Primăria, era de așteptat ca Andrei Volosevici să fie „răsplătit” pentru implicarea sa și să aibă o poziție eligibilă pe lista pentru alegerile parlamentare din această toamnă.

Numai că liderii PNL Prahova spun că Volosevici nu putea candida, fiind urmărit penal într-un dosar instrumentat de DNA Ploiești. Cu toate acestea, anumite surse din PNL care îl susțineau pe Volosevici, spun că urmărirea penală nu încălca criteriile de eligibilitate ale partidului, întrucât acesta nu este la ora actuală condamnat.

- Reclamă -

Cert este, însă, că Volosevici nu se mai bucură de sprijinul conducerii PNL, motiv pentru care a decis ieri să demisioneze din partidul care l-a consacrat, sau „pe care” l-a consacrat, în funcție de „unghiul” din care este privită problema.

Primarul Adrian Dobre, președintele PNL Ploiești, a declarat astăzi că regretă plecarea lui Andrei Volosevici, acesta fiind unul dintre cei mai buni prieteni de-ai săi. Însă, din punct de vedere politic, având în vedere că Dobre este președintele organizației din care Volosevici făcea parte, primarul nu a dorit să facă comentarii.

Vezi mai jos declarația acestuia:

- Reclamă -

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Talk show Incomod. Ce trebuie să știi dacă vrei să obții fonduri europene

Fie că vorbim de o afacere deja funcțională, pe care vrem să o dezvoltăm, fie că dorim să devenim...