Proba scrisă pentru admiterea la Școala de Poliție Vasile Lascăr din Câmpina se va ține concomitent în șapte locații din municipiu: Școala de Poliție, Colegiul Național Nicolae Grigorescu, Școala Gimnazială Bogdan Petriceicu Hașdeu, Liceul Tehnologic Mecanic, Liceul Energetic, Constantin Istrati și Școala Centrală.

Citește și: INTERVIU. Cms. șef Ciprian Tureac, despre admiterea la Școala de Poliție: “au rămas aproape trei candidați pe loc. Cei mai buni vor intra”

Pentru că foarte mulți candidați au întrebat cum vor știi la care din locații au fost repartizați, ziarul Incomod a solicitat informații suplimentare de la purtătorul de cuvânt al școlii:

“Noi vom avea un instructaj foarte, foarte repede, pentru că vor veni polițiști din toată România să ne ajute, dar înainte de acest instructaj, bănuiesc că un pic după ora 11.00, toți șefii de local vor pleca spre aceste școli unde suntem repartizați ca să lipim la avizierele școlilor, de exemplu eu la Colegiul Grigorescu voi lipi la avizier tabele cu repartițiile. Iar aici în școală, unde e punctul zero al întâmplărilor, la avizierul de la poarta 1, unde ei știu și au acces, vom afișa de asemenea duplicate ale documentelor. Deci ei își vor da seama de la avizierul de la poarta 1 de la școala de poliție unde sunt repartizați, dacă în interiorul școlii sau la o locație exterioară. Toate sunt în Câmpina. Noi oricum îi îndrumăm și după-amiază vor avea posibilitatea, dar mai ales obligația lor morală să verifice din timp sala, să vadă efectiv unde sunt repartizați, vor fi deschise. Candidatul se duce la ușa clasei X și vede că e acolo, iar dimineață nu are niciun impediment.”, a explicat comisar șef Ciprian Tureac, purtătorul de cuvânt al Școlii de Poliție Vasile Lascăr din Câmpina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here