Un monitor de schi care se afla la cursuri pe una dintre pârtiile din Predeal a reușit să producă filmarea sezonului, dar în același timp să salveze zeci de turiști speriați de o întâlnire neașteptată cu un urs adult.

Adrian Stoica a văzut ursul undeva la mijlocul pârtiei, s-a oprit din coborâre și odată cu el au procedat la fel și alți schiori care nu au știut cum se procedează în astfel de situații critice.

Monitorul de schi le-a cerut oamenilor să rămână grupați și să facă gălăgie în speranța că ursul se va speria și va pleca în pădure. Schiorii însă au reacționat timid, iar animalul a rămas pe pârtie, alergând dintr-o parte într-alta, aparent în joacă.

În cele din urmă, Adrian Stoica s-a desprins de grup și a început coborârea pe pârtie în viteză, avertizând în același timp alt grup de schiori de pericolul care îi pândește.

În momentul în care monitorul de schi a început coborârea, ursul a început să-l urmărească în alergare și părea gata de atac. La un moment dat, ursul se oprește și se retrage în pădure.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here