Cristian Anton, prahoveanul de 25 de ani, arestat pentru omor a declarat polițiștilor că și-a ucis iubita pentru că îl mințise că era mai tânără cu șapte ani și că nu mai fusese căsătorită. Bărbatul a recunoscut că a sugrumat-o, a aruncat-o într-o prăpastie pentru ca în cele din urmă să-i mai dea un pumn pentru a se asigura că a murit. Polițiștii au găsit fragmente din cadavrul femeii, la câteva zile de la comiterea crimei, într-o prăpasite din comuna prahoveană Cosminele. Trupul victimei, mamă a doi copii, fusese devorat de sălbăticiuni.

Potrivit ordonanței de arestare emisă pe numele lui Cristian Anton, crima a avut loc în seara zilei de 25 septembrie. Bărbatul a aflase că femeia de care era îndrăgostit îl mințise. Nu avea 28 de ani, așa cum îi spusese, ci 35, iar în plus avea și doi copii din două relații anterioare. A mers după iubita lui la Ploiești și a luat-o acasă, în comuna Cosminele. Pe drum, cei doi s-au certat.

”Acesta a declarat că, în seara zilei de 25.09.2020, în jurul orei 21:30, în urma unui conflict spontan, ce a avut loc într-o zonă împădurită, din localitatea Cosminele, judeţul Prahova, i-a aplicat victimei două lovituri cu pumnul în zona cervicală, după care a cuprins-o cu palmele în jurul gâtului, sugrumând-o şi eliberându-i corpul după ce aceasta a rămas inertă, realizând că a ucis-o. A susţinut însă că i-a aplicat un pumn şi după ce victima a căzut pentru a vedea dacă mai are vreo reacţie iar apoi a părăsit locul faptei fără a se mai interesa de starea victimei şi fără a anunţa organele de Poliţie sau alte persoane, părţi din cadavrul victimei – devorat de animale sălbatice –  fiind descoperite câteva zile mai târziu”, se arată în referatul de arestare preventivă.

Dispariția femeii a fost sesizată de către patroana societății unde lucra. Aceasta știa că angajata ei avea o relație tensionată cu iubitul pentru că nu de puține ori venise bătută la muncă. Patroana a fost cea care a anunțat polițiștii de dispariția femeii. Audiat de polițiști, bărbatul a mințit într-o primă fază că știe ceva despre iubita lui, dar în cele din urmă a recunoscut și a codus echipa de criminaliști în locul unde o ucisese pe femeie.

”În urma efectuării cercetării la faţa locului au fost identificate mai multe ramăşiţe de cadavru, respectiv: coapsă gambă şi picior drept, bazin, coloană vertebrală lombaro-sacrală şi femurul stânga, craniul şi scalpul victimei”, se arată în documentul citat. Cadavrul zăcuse în prăpastie aproape zece zile timp în care animalele sălbatice au devorat corpul femeii.

Florentina Mădălina Nițoc se afla pe lista persoanelor dispărute din data de 1 octombrie. Era de fel din satul Buștenari, comuna Telega, dar nu mai locuia împreună cu familia din decembrie. Își închiriase o cameră într-o casă din Ploiești, se angajase la o firmă de curățătorie și încerca să-și refacă viața. Fusese căsătorită timp de 14 ani cu un bărbat cu care avea un copil. Dintr-o altă relație mai avea un băiat mai mare care nu mai locuiește în România. Începuse relația cu Cristian Anton din luna martie a acestui an, dar bărbatul, extreme de gelos, o bătea frecvent.

Anton a fost arestat preventiv pe 6 octombrie și se află în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Poliției Prahova. Acesta nu a contestat până acum măsura arestului preventiv.

 

 

 

 

 

2 COMENTARII

  1. E clar ca a fost cu premeditare, altfel nu ar fi dus-o in padure.
    In plus, a recunoscut ca a luat-o acasa, in Cosminele, DUPA CE a aflat ca l-a mintit etc. Deci, A PREMEDITAT sa o omoare si a verificat sa fie moarta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here