catuse

catusePoliţiştii de investigaţii criminale din Sibiu au reţinut un bărbat bănuit că ar fi sustras bunuri în valoare de 10.000 de lei dintr-o locuinţă. De asemenea, poliţiştii din Hunedoara au reţinut un alt bărbat, pentru furt din locuinţă cu un prejudiciu de 10.000 de euro.

Poliţia Română vă recomandă să asiguraţi toate căile de acces în locuinţă şi să nu faceţi publică plecarea dumneavoastră de la domiciliu!

La data de 9 martie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu au identificat un bărbat, de 41 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Din cercetări a reieşit că, la data de 13 februarie a.c., cel în cauză ar fi pătruns prin efracţie, pe timp de noapte, într-o locuinţă din municipiul Sibiu, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de 10.000 de lei.

Acesta a fost reţinut ieri de poliţişti, fiind prezentat magistraţilor, care au dispus arestarea preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

Poliţiştii continuă cercetările, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

De asemenea, la data de 9 martie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara au depistat un bărbat, de 26 de ani, din municipiul Deva, bănuit că, în perioada 2014 – 2015, ar fi sustras din locuinţa unei femei aflate temporar în străinătate, aparatură electronică şi haine în valoare totală de aproximativ 10.000 de euro.

Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti, urmând a fi prezentat magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here