Doi dintre agresorii care au bătut doi tineri pe o stradă din Strejnic au fost arestați preventiv pentru 30 de zile! Este vorba de agresorii care l-au bătut pe pasagerul din dreapta al unei mașini. Cel de-al treilea agresor, care l-a lovit pe șoferul mașinii, a fost plasat sub control judiciar.

Reamintim că duminică, 17 martie, doi tineri care mergeau cu mașina pe o stradă din Strejnic au fost opriți de un grup de bărbați care i-au bătut pe motiv că ridică praful de pe stradă cu mașina. Întreaga scenă a fost surprinsă de o cameră de supraveghere din zonă, iar imaginile au fost publicate în exclusivitate de ziarul Incomod. Vezi aici imaginile!

Tânărul care se afla pe locul din dreapta este internat, după ce i-a fost fracturat maxilarul de către bărbații care l-au bătut. Societatea profesională civilă de avocatură Gașpar & Asociații, care îl reprezintă pe tânăr, a depus plângere pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri și alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, dar și distrugere, întrucât agresorii au lovit și mașina în care se aflau cei doi tineri.

După apariția imaginilor în spațiul public, și alte persoane care locuiesc în Strejnic au transmis mesaje redacției noastre în care spuneau că agresorii au mai făcut probleme în trecut, având obiceiul de a acosta diverse persoane fără motiv. De altfel, în aceeași zi, 17 martie, un bărbat a sunat la 112 pentru a-i reclama pe agresori că fac scandal în fața casei sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here