saghel dna 17sept 4

Reporterii ziarului Incomod au intrat în posesia mesajelor pe care le trimitea fostul ofițer BCCO, Emanuel Saghel, pentru a scăpa de acuzațiile procurorilor DNA. Saghel a trimis mesaje codate în perioada în care se afla în arest preventiv în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova. Fostul ofițer BCCO a subliniat faptul că nu a spus nimic de nimeni, că are nevoie de ajutor și de bani pentru avocați, avertizând totodată că respectiva persoana să aibă grijă că ar putea fi acuzată de cămătarie.

Mai jos publicăm mesajele pe care Emanuel Saghel le trimitea din arestul IPJ Prajova:

mesaj

 

Mai mult decât atât, conform datelor din dosarul penal, se pare că pe parcursul urmăriri penale, fiind în stare de arest preventiv, Emanuel Saghel a șters mesajele stocate în memoria aparatelor care erau supuse expertizei informatice.

Vă reamintim că după ce Tribunalul Prahova a admis vineri solicitarea DNA de schimbare a măsurii arestului la domiciliu în arest preventiv în cazul lui Emanuel Saghel, astăzi Curtea de Apel Ploiești a judecat astăzi contestația depusă de polițist și a decis ca fostul ofițer BCCO să se întoarcă după gratii.

Citește mai mult: E definitiv. Emanuel Saghel se întoarce în arest

Precizăm că sursa informațiilor este Tribunalul Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here