fbpx
miercuri, octombrie 4, 2023
22.7 C
Ploiești
spot_img

EXCLUSIV! Produse contrafăcute, vândute drept bio. Un prahovean se folosește de identitatea unui fermier pentru a păcăli clienții / VIDEO

Citește Și

Oana Stoicahttp://www.ziarulincomod.ro
Sunt Oana Stoica, jurnalist din 1995. Am colaborat cu ziare și televiziuni locale și regionale, dar am fost și corespondent al posturilor PROTV, Romania TV si PRIMA TV.
- Reclamă -

Se recomandă George și susține că este mare fermier în Târgșorul Vechi, sat Strejnic. Mai mult, susține că ferma lui este bio și oferă la vânzare  brânză ”bio” de capră sau de oaie, dar și alte produse de origine animală, toate cu aceeași titulatură de ”bio”.  

Așa a reușit să păcălească sute de clienți racolați pe Facebook. Pentru că unii dintre cei păcăliți au început să reacționeaze, pe pagina ”Ferma Bio”, a apărut și o altă informație pentru a căpăta credibilitate. Escrocul susține că ferma lui este ”la pădure, în Târgșorul Vechi”.  Furt de identitate demonstrat chiar de adevăratul fermier din Târgșorul Vechi. Mihai Balaban are o fermă de vaci, chiar la pădure. A aflat că identitatea i-a fost furată, de pe rețelele de socializare. Așa că omul s-a decis să anunțe poliția.

- Reclamă -

VIDEO – Mihai Balaban – fermier

Reporterii Ziarului Incomod au mers pe fir pentru a afla cum reușește George să înșele clienții. Am aflat unde locuiește și ne-am dat drept clienți. Ne-a întâmpinat mama falsului fermier. Femeia ne-a poftit imediat la o degustare de brânză”bio” în magazinul improvizat într-un șopron insalubru. În curte, nici picior de animal, deși aici ar trebui să fie marea fermă bio.

- Reclamă -

Câteva cutii cu brânză, așezate pe jos, direct pe pământ. Mizerie de jur împrejur și un miros greu de reprodus. Brânza ușor alterată, avea același gust sălciu, chiar dacă femeia susținea că este brânză de capră sau de oaie.

În materialul filmat cu camera ascunsă se văd clar condițiile în care sunt ținute produsele lactate, dar și nonșalanța cu care femeia încearcă să le vândă drept produse naturale.

VIDEO – imagini camera ascunsă

- Reclamă -

Reporterii Ziarului Incomod au sesizat Direcția Sanitar Veterinară  și pentru Siguranța Alimentelor Prahova. Din păcate, nici până acum nu s-a dispus o verificare în teren la falsului fermier.

Atașăm și mesajele transmise de clienții păcăliți care atestă faptul că acest George vinde produse îndoielnice și se dă drept altcineva, un motiv în plus și pentru ca poliția să intre pe fir.

 

 

 

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un bărbat a atacat mascații de la SAS cu maceta. A fost încătușat si coborât pe brațe, pe scări

Polițiștii din București au fost nevoiți să intervină în forță pentru anihilarea unui individ extrem de violent care refuza...