Radu Socoleanu, fost consilier local și fost consilier personal al primarului Adrian Dobre, este acuzat că ieri a bătut-o cu bestialitate, în plină stradă, pe soția fostului director al societății Hale și Piețe S.A., Emanuel Ilie.

Femeia s-a despărțit de Emanuel Ilie în urmă cu câțiva ani, iar ulterior a avut o relație cu Radu Socoleanu, relație căreia i-a pus însă punct în urmă cu câteva luni. De atunci, Socoleanu i-ar fi furat femeii mai multe lucruri din casă, inclusiv haine de-ale lui Emanuel Ilie pe care le poartă, dar și mașina acestora. De altfel, în luna septembrie, Ilie și Socoleanu s-au certat în fața intrării B a Palatului Administrativ, când Socoleanu ar fi încercat să-l bată pe Ilie, dar a fost oprit tocmai de fosta soție a acestuia. Citește aici detalii despre incidentul de atunci!

Femeia a depus și atunci plângere la Poliție pentru furt, iar ulterior a blocat apelurile de la Radu Socoleanu în telefon, întrucât acesta o hărțuia. Ieri, însă, se pare că Radu Socoleanu i-a dat mesaj unei prietene de-a femeii și i-a transmis prin aceasta să vină la el acasă ca să-i înapoieze o parte din lucruri. Fiindu-i teamă de el, fosta soție a lui Ilie nu a mers singură, ci însoțită de respectiva prietenă.

Se pare că de cum a văzut-o, Radu Socoleanu s-a năpustit la mașina femeii, i-a deschis portiera și a tras-o afară, începând să o lovească și reproșându-i “Te-ai împăcat cu țiganu’? Pentru asta te omor!”. Sursele noastre ne-au spus că Radu Socoleanu a bătut-o cu bestialitate pe femeie, a dat-o cu capul de un gard, a zgâriat-o cu o cheie pe față, despicându-i pielea de pe nas, până când femeia a picat din picioare. Nici atunci Socoleanu nu s-ar fi oprit, ci a continuat să o lovească cu pumnii și cu picioarele și a târșâit-o pe asfalt, deși femeia fusese operată recent la coloană. Ba mai mult decât atât, încerca să o tragă în curtea locuinței sale, probabil pentru a o putea acuza ulterior de violare de domiciliu. În tot acest timp, prietena femeii încerca să o apere de furia lui Socoleanu, dar a fost și ea lovită de fostul consilier local. Prietena acesteia a sunat la Poliție, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj de la secția nr. 4 Ploiești, însă la momentul când au ajuns polițiștii, se pare că Socoleanu încă o mai lovea cu brutalitate pe fosta soție a lui Emanuel Ilie.

Femeia era plină de sânge când a scăpat într-un final din mâinile agresorului și a mers la Poliție pentru a depune plângere împotriva lui Radu Socoleanu, iar apoi la spital unde a primit îngrijiri medicale. Astăzi a mers la Serviciul de Medicină Legală pentru a obține certificat medico-legal, lucru care va dura aproximativ 10 zile, însă, pe fișa de internare de la Urgențe este specificat că femeia a fost victima unei agresiuni.

În plus, când le-a spus polițiștilor la Radu Socoleanu i-a furat mașina, lucru pe care îl mai reclamase, acesta a arătat un contract de vânzare-cumpărare prin care femeia i-ar fi vândut respectivul automobil. Însă, aceasta le-a spus polițiștilor că i-a fost falsificată semnătura și că nu este adevărat că i-a vândut lui Socoleanu mașina.

Vă prezentăm mai jos documentele de la spital și fotografii cu rănile victimei:

N.R.: Radu Socoleanu a fost contactat de reporterii ziarului Incomod pentru un punct de vedere, dar nu a răspuns la telefon.

1 COMENTARIU

  1. Astia sunt cei care au fost la conducere pana acum si care vor sa conduca in continuare ?!? Cu ei sa ne afisam in lume ca sa prosperam ca societate ?!? Asa plini de moralitate … imi este scarba !!! Cine se aseamana se aduna pana la urma .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here