Fata unui preot din orașul prahovean Urlați a fost condamnată la șapte ani și șase luni de închisoare pentru tentativă de omor. Tânăra a vrut să-și omoare prietena cu care locuia într-un apartament închiriat în centrul Ploieștiului. Fapta s-a petrecut în data de 15 februarie 2019, perioadă în care Teodora era încă elevă în ultimul an de liceu la Colegiul Al.I.Cuza, unul dintre cele mai bune din județ.

Solutia pe scurt: condamna pe inculpata I. TEODORA, la pedeapsa principală de 7 (sapte) ani si 6 (sase) luni închisoare, in regim privativ de libertate şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prevăzute de art.66 alin.1 lit. a, b şi h Cod penal, pe o durată de 4 (patru) ani, după executarea pedepsei principale, pentru savarsirea infractiunii de tentativa la omor, fapta din data de 15.02.2019”, conform portalului instanțelor de judecată.

În plus, instanța a decis ca tânăra să plătească fostei sale prietene daune morale în valoare de 70.000 de lei și 10.000 de lei, daune materiale.

Tribunalul Prahova a decis în aceeași soliuție să confiște armele cu care Teodora și-a atacat prietena. Este vorba despre un adevărat ”arsenal” pe care tânăra l-a folosit în tentative de omor: spray tip NATO iritant lacrimogen, ciocan metalic cu lungimea de 34 cm cu mâner de culoare galbenă, a cuțit de bucătărie cu lama de 13 cm și mâner de 10 cm,a trei suluri de saci menajeri cu capacitatea de 120 litri şi a bâtă de basseball cu lungimea de 70 cm, conform portalului instanțelor de judecată.

Teodora are dreptul să facă apel la sentința dată joi, 1 aprilie, de Tribunalul Prahova.

În seara tentative de omor, cele două colege de apartament au avut un conflict. Teodora i-a reproşat prietenei că nu vorbește frumos despre ea în public. Discuția a durat aproximativ  o oră, după care Teodora și-a chemat colega în dormitor, sub pretextul că i-a pregătit o surpriză.

A rugat-o să se întindă pe pat şi să închidă ochii. A luat dintr-un dulap un spray iritant lacrimogen şi l-a descărcat spre faţa fetei care stătea întinsă pe pat. Aceasta s-a speriat, a început să ţipe şi să-i reproşeze Teodorei gestul agresiv. Cearta a continuat până ce Teodora a luat o bâtă de baseball şi a lovit-o pe cealaltă fată de mai multe ori în cap. Strigătele de ajutor ale victimei au fost auzite de un vecin care a încercat să intre cu forţa în apartament. Nu a reuşit, dar a sunat la 112 unde a cerut ajutor. Marta, victima, a reuşit să scape din casă şi a cerut şi ea ajutor vecinilor.

Teodora a fost reţinută de poliţie şi ulterior prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă sub acuzaţiile de tentativă de omor. Fata a stat în arest din 16 februarie 2019 până în data de 12 martie 2019, când Judecătoria Ploieşti a refuzat să mai prelungească mandatul de arestare preventivă la solicitarea procurorilor. Instanţa a dispus atunci ca Teodora să rămână în control judiciar, cu interdiciţia de a se mai apropia de prietena ei, Marta sau de rudele acesteia.

www.ziarulincomod.ro/cei-patru-barbati-implicati-in-scandalul-de-la-campina-in-care-unul-dintre-ei-a-fost-injunghiat-au-fost-plasati-in-control-judiciar/

www.ziarulincomod.ro/fratele-unui-interlopt-celebru-din-campina-injunghiat-intr-o-cafenea-din-oras-trei-suspecti-au-fost-saltati-de-politie/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here