Scandal de amploare noaptea trecută în zona Lămâița, după ce trei bărbați au fost implicați într-o răfuială, unul dintre aceștia ajungând la spital înjunghiat.

La ora 20.03 a fost un apel la 112 care anunța că în zona Lămâița are loc un conflict între doi bărbați. În urma verificărilor, s-a aflat că inițial unul din cei doi bărbați avea un pistol airsoft asupra lui, fiind vorba de Nicolae Oiță, care a folosit arma împotriva lui Auraș Nicolae, cu care avea un conflict mai vechi. În timp ce cei doi se băteau, a intervenit un jandarm aflat în timpul liber, care a vrut să aplaneze conflictul, deși era neînarmat. La scurt timp, în ajutorul lui Nicolae Oiță a mai venit un tânăr, care avea asupra sa un alt pistol airsoft, pe care de asemenea l-a folosit împotriva lui Nicolae. Auraș Nicolae se pare că l-a înjunghiat pe Nicolae Oiță cu un ciob, la fața locului fiind găsite și sticle cu care acesta l-ar fi lovit înainte în spatele capului.

Poliția a venit la fața locului unde i-a găsit pe toți cei implicați, Oiță fiind dus la spital, iar Nicolae și celălalt bărbat fiind duși de polițiști la secție pentru audieri.

Cele două pistoale folosite în răfuială sunt airsoft-uri de tip sportiv și agrement, replici după pistoalele Walther, cu bile de plastic. Tânărul care a folosit unul din pistoale și a fost dus la audieri a fost sancționat cu 5.000 lei pentru acest lucru, iar aceeași sancțiune urmează să-i fie aplicată și lui Nicolae Oiță.

Poliția face cercetări pentru loviri și alte violențe și totodată pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. În funcție de ce va dispune medicul legist care va elibera certificat medico-legal, încadrarea faptei poate fi modificată la tentativă de omor.

Cei doi duși la secție încă mai sunt audiați, nefiind reținuți de polițiști până la această oră.

Citește și:

Ploieștiul nu mai este un oraș sigur?! Bătăi pe stradă, înjunghieri și reglări de conturi numeroase de la începutul anului până în prezent

S-au tras focuri de armă într-un cartier din Ploiești! Un tânăr a ajuns la spital. VIDEO + FOTO

Povestea din spatele reglării de conturi de seara trecută. Răfuiala a fost a treia bătaie dintre cele două grupuri

Starea bărbatului înjunghiat noaptea trecută. A suferit plăgi înjunghiate la mâini, picioare și scalp și o fractură la nivelul craniului

Un jandarm aflat în timpul liber a intervenit în scandalul de la vest înainte ca Poliția să ajungă. EXCLUSIV

Tânăr martor la scandalul din vest: Am văzut victima cum sângera și tremura pe stradă

Cine sunt cei implicați în scandalul din cartierul Lămâița. EXCLUSIV

Baltă de sânge în mijlocul străzii în urma împușcăturilor din vest. GALERIE FOTO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here