fbpx
luni, martie 4, 2024
spot_img

Focar de Covid la CAS Prahova. Activitatea instituției, îngreunată

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
Mai mulți angajați ai Casei de Asigurări de Sănătate Prahova au fost depistați cu Covid, iar activitatea instituției este afectată, a anunțat, miercuri, instituția. 

Cetățenii sunt sfătuiți să facă online solicitările către CAS.

„Casa de  Asigurări de Sănătate Prahova, cu sediul în Municipiul Ploiești, strada Praga, nr.1, Județul Prahova, informează că, în această perioadă, datorită situației epidemiologice privind COVID- 19, activitatea este îngreunată, mai mulți salariați fiind testați pozitiv. Conducerea instituției a procedat la luarea tuturor măsurilor care se impun în acest caz.

- Reclamă -

Totodată, facem apel către  toate persoanele care solicită serviciile Casei de Asigurări de Sănătate Prahova de a da dovada de întelegere și răbdare, recomandăm transmiterea solicitărilor online, la adresele de e- mail afișate pe site- ul instituției. Rugăm  toți cetățenii să respecte cu strictețe recomandările autorităților privind limitarea răspandirii virusului SARS COV- 2”, se arată într-un comunicat al CAS.

Disclaimer:

Ziarul Incomod nu a aplicat în scopul obținerii de fonduri guvernamentale pentru campanii de informare în contextul pandemiei Covid-19 și nici nu a primit fonduri pentru publicarea de știri având ca sursă datele Covid-19 furnizate de autorități.

- Reclamă -

Ziarul Incomod consideră că accesarea de fonduri guvernamentale destinate campaniilor de informare Covid-19 restrânge libertatea editorială.

Având în vedere aceste aspecte, redactorii Incomod au libertatea de a selecta subiectele considerate a fi de interes general pentru cititori, în scopul informării asupra unor măsuri luate de autorități în contextul pandemiei Covid-19, fără a fi condiționați de accesarea fondurilor guvernamentale alocate campaniilor de informare.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Angajații din Loteria Română vor protesta la Ministerul Finanțelor, reclamând scăderea cu peste 10% a veniturilor

Angajații din Loteria Română vor organiza în această săptămână mai multe acțiuni de protest în fața Ministerului Finanțelor, reclamând...
spot_img
Sari la conținut