UPDATE. După publicarea articolului, Societatea de Gospodărire Urbană, care administrează parcarea de pe strada Cuza Vodă, a emis următorul punct de vedere:

“În urma apariției articolului cu titlul Așa, nu! Parcare în bătaie de joc pe strada Cuza Vodă! în publicația dvs. online, din data de 15 aprilie a.c., vă aducem la cunoștință faptul că, în urma verificărilor efectuate de personalul societății noastre, autovehiculul, din imaginile care însoțesc articolul dvs., nu se mai află în parcare, în locul respectiv.

Precizăm că, în urma sesizării cititorului dvs., societatea noastră a comunicat, firmei care asigură paza parcării, solicitarea de a monitoriza mai atent parcarea supraterană și a atenționa personalul societății noastre în cazul în care apar astfel de situații.”

ȘTIREA INIȚIALĂ. Un cititor al ziarului Incomod ne-a trimis două fotografii realizate în parcarea supraetajată de pe strada Cuza Vodă. În imagini se observă cum un bărbat și-a parcat mașina în fața unei uși de acces, deși acolo nu este amenajat loc de parcare.

“În condițiile în care la etajele superioare erau locuri multe libere, s-a gândit să blocheze ieșirea de la parter… angajații parcării au zis că ei nu au ce să facă. Cel puțin în intervalul 17:10-19:20, când am intrat eu în parcare la 17:10 era deja acolo, iar când am plecat la 19:20 era tot acolo… a fost aiurea și atitudinea angajaților în sensul că nu se poate face nimic… mâine blochează unul bariera și ăia nu fac nimic”, ne-a scris cititorul în mesaj, alături de fotografiile de mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here