Deși organizatorii PSD, autoritățile locale și jandarmii au luat toate măsurile pentru a se asigura că liderii partidului nu mai sunt deranjați la miting, ieșenii anti-psd au fost inventivi. 

Câțiva protestatari au reușit să-și facă simțită prezența.

Când Carmen Avram, candidată PSD la europarlamentare, le transmitea susţinătorilor de partid din Moldova că sunt „foarte frumoşi” şi că nimeni nu a reuşit să-i intimideze şi să-i dezbine, un bărbat cu o pancartă pe care scria „M*** PSD” a reuşit să scape de atenţia jandarmilor şi a defilat cu mesajul său.

sponsor
sponsor
sponsor
sponsor

După câteva minute, a fost observat de un grup de susţinători, care au încercat să-i ia pancarta cu forţa, notează Adevărul.

În momentul în care Liviu Dragnea, preşedintele partidului, se adresa mulţimii, o persoană dintr-un bloc situat chiar lângă scenă a scos pe geam o boxă, din care s-a auzit, timp de câteva minute: „Dragnea, la puşcărie!” şi  „Dragnea, hoţul!”. Apoi, un bărbat care locuiește într-un bloc din apropiere nu a fost lăsat să intre în clădire, pentru că trecea printr-un perimetru interzis.
Tot în timpul discursului lui Dragnea, de la geamurile blocurilor din apropiere au fost aruncate foi roşii şi albe cu mesaje precum: „Ia pomenile de la PSD-ALDE, dar nu vota cu ei!”, „PSD = Minciună = Nimic”, „Te ameninţă, te şantajează şi te minte cu programul de guvernare, PSD-ALDE? Zi ca ei şi fă ca tine! Nimeni nu va şti cu cine ai votat”, „Milioane împrumutate. Sate în noroi. România merită mai mult decât PSD”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here