Deși organizatorii PSD, autoritățile locale și jandarmii au luat toate măsurile pentru a se asigura că liderii partidului nu mai sunt deranjați la miting, ieșenii anti-psd au fost inventivi. 

Câțiva protestatari au reușit să-și facă simțită prezența.

Când Carmen Avram, candidată PSD la europarlamentare, le transmitea susţinătorilor de partid din Moldova că sunt „foarte frumoşi” şi că nimeni nu a reuşit să-i intimideze şi să-i dezbine, un bărbat cu o pancartă pe care scria „M*** PSD” a reuşit să scape de atenţia jandarmilor şi a defilat cu mesajul său.

După câteva minute, a fost observat de un grup de susţinători, care au încercat să-i ia pancarta cu forţa, notează Adevărul.

În momentul în care Liviu Dragnea, preşedintele partidului, se adresa mulţimii, o persoană dintr-un bloc situat chiar lângă scenă a scos pe geam o boxă, din care s-a auzit, timp de câteva minute: „Dragnea, la puşcărie!” şi  „Dragnea, hoţul!”. Apoi, un bărbat care locuiește într-un bloc din apropiere nu a fost lăsat să intre în clădire, pentru că trecea printr-un perimetru interzis.
Tot în timpul discursului lui Dragnea, de la geamurile blocurilor din apropiere au fost aruncate foi roşii şi albe cu mesaje precum: „Ia pomenile de la PSD-ALDE, dar nu vota cu ei!”, „PSD = Minciună = Nimic”, „Te ameninţă, te şantajează şi te minte cu programul de guvernare, PSD-ALDE? Zi ca ei şi fă ca tine! Nimeni nu va şti cu cine ai votat”, „Milioane împrumutate. Sate în noroi. România merită mai mult decât PSD”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here