fbpx
joi, mai 30, 2024
spot_img

FOTO O dubă care transportă cadavre de la morgă, folosită și pentru aprovizionarea unor restaurante fast-food

Citește Și

- Reclamă -

O dubă care transportă cadavre de la morga Spitalului Județean de Urgență Ploiești la firma de pompe funebre este folosită și pentru transportul alimentelor la mai multe restaurante de tip fast-food din Ploiești.

Un cititor a surprins imagini în care duba care aparține societății II MURESANU ANA se afla în curtea spitalului, în zona de unde se preiau cadavre, dar și imagini în care șoferul descarcă un sac de cartofi din vehicul. În spatele bărbatul se vede că duba este plină de legume. Potrivit unor surse neoficiale, în imagini este aceeași dubă, cu număr de înmatriculare PH 20 VOG, care furnizează alimente pentru mai multe restaurante de tip fast-food din Ploiești.

- Reclamă -
Răspunsul Spitalului Județean de Urgență Ploiești
Click pentru a mări imaginea

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Ploiești a confirmat pentru ziarul Incomod că respectivul vehicul, cu numere de înmatriculare PH 20 VOG, a efectuat de mai multe ori curse mortuare. În urma unei solicitări a ziarului Incomod, Spitalul Județean ne-a confirmat că duba figurează în Registrul de evidență a accesului autovehiculelor în cadrul unității și a preluat cadavre de la morgă în datele 30 iulie 2021, 3 septembrie 2021, 17 noiembrie 2021 și 19 noiembrie 2021.

Într-o altă imagine se observă în interiorul unei mașini mortuare, folosită de regulă pentru transportul sicrielor, mai multe pachete cu mâncare folosite tradițional la înmormântări și pomeni: coșuri cu colivă neîmpachetate, așezate în lădițe.

Într-o altă filmare trimisă de un cititor, același bărbat care descărca legume din dubă este văzut aranjând ceva într-un sicriu așezat pe jos în mijlocul străzii, în fața capelei mortuare și a aprozarului. În imagini nu se vede clar dacă în sicriul deschis în stradă este și un cadavru, însă, este cert că aceeași persoană manevrează sicriul deschis pe trotuar, dar descărca și cartofi din dubă.

- Reclamă -

Ziarul Incomod a publicat recent un alt material despre această firmă de pompe funebre, II MURESANU ANA, a cărei capelă funcționează fără autorizație de la Direcția de Sănătate Publică. În imaginile publicate zilele trecute, ați putut vedea capela lipită de un magazin alimentar și de locuințe, deși legislația în domeniu prevede că ar trebui să fie la minim 20 de metri distanță față de locuințe. În plus, în capelă se aflau persoane care nu purtau mască de protecție în ciuda contextului epidemiologic.

DSP ne-a comunicat într-o adresă oficială că va verifica dacă respectiva capelă respectă prevederile legale în momentul în care societatea va solicita autorizație (!). Niciun cuvânt despre demararea unui control în urma informațiilor primite de la redacția noastră. În schimb, DSP a avut grijă să ne avertizeze că este interzisă fotografierea defunctului fără acordul aparținătorilor.

Vedeți imaginile și citiți pe larg despre aceste nereguli aici!

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

7 COMENTARII

  1. Mafiile ,, morților & ale viilor preafericiți – bisericoşi together forever ” !
    Meniul zilei – miercuri 19.01.2022 : gelul 1 ,, ciorbitză cu iz de mort ” şi felul 2 ,, tocănitză din cartofi macerați în zeamă de cadavre ” + garnitură asortată ,, pe nevăzute ” cu viruşi & bacterii !!! Yam-Yam ! La desert , cu deosebită considerație aceştia vă servesc o nouă specialitate a casei ( prăjiturică ) , denumită secos pe ultimul rând ,, pupici cu limbă vânătă prin buze reci ” !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

5 ani de închisoare pentru un șofer băut care a ucis trei tineri într-un accident

Autorul unui accident soldat cu trei morți a fost condamnat la 5 ani de închisoare.Potrivit hotnews.ro, bărbatul era sub...