Un autobuz al TCE care circula pe traseul 5 s-a rupt pur și simplu de la jumătate!

Incidentul s-a produs între stațiile Neajlov și Tanin, pe sensul spre Spitalul Județean.

Autobuzul, un Ikarus vechi, s-a rupt de la burduf. În mașină se aflau călători. Aceștia nu au suferit răni și au fost coborâți în siguranță din autobuz.

Mașina a rămas pe stradă, iar la fața locului sunt echipe tehnice ale TCE.

Reamintim că biletele pentru transportul în comun s-au scumpit la 1 octombrie! Cei care doresc să meargă cu transportul public din Ploiești plătesc 2,5 lei pentru un bilet de o călătorie și șase lei pentru un abonament de o zi pe toate traseele. Decizia a fost adoptată joi, 27 septembrie 2018, de consilierii locali la propunerea TCE.

CITEȘTE și VIDEO. Se scumpesc biletele TCE! Consiliul Local Ploiești a votat majorarea prețului biletului pentru transportul în comun

Parcul auto al TCE este învechit, iar autobuze care au zeci de ani vechime și trebuiau de mult scoase din uz sunt trimise pe traseu.

3 COMENTARII

  1. Ne omorați pe noi din cauza nesimțirii de care dati dovada .Urcati-va voi ce votați orbește creșterea pretului biletului. Toti consilierii burtosi, primarul, directorii Tce plimbati-va cu aceste cotete de peste 50 ani, nu 30.La revoluție aveau aproape 30 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here