politie iordacheanu

politie iordacheanuEveniment fără precedent într-o comună din Prahova. Mașina de poliție din comuna Iordăcheanu a rămas fără numerele de înmatriculare. Se pare că plăcuțele au fost furate în noaptea de luni spre marți, în urmă cu o săptămână, chiar din fața secției de poliție, de autori necunoscuți.

Potrivit surselor noastre, polițistul de serviciu, Mihăiță-Adrian Stan, a plecat în patrulare cu mașina Poliției Locale însoțit de cei doi polițiști locali, în jurul orei 23.00, într-un sat din comună.
Câteva ore mai târziu, în jurul orelor 2.00, agentul Mihăiță-Adrian Stan s-a întors,  intrând în postul de poliție unde a rămas până dimineață.
În tot acest timp mașina de poliție, o Dacia Logan, a fost parcată în fața postului, ca de obicei. De abia marți dimineață, polițistul a observat că plăcuțele de înmatriculare lipsesc.
Surse din cadrul Poliței Prahova au declarat că cel mai probabil este vorba de o răzbunare a unor localnici sancționați în trecut de polițiștii din Iordăcheanu.

Redacția Incomod a solicitat un punct de vedere IPJ Prahova, care va fi publicat în momentul în care acesta va fi remis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here