La de 10 septembrie, polițiștii din Prahova și cei ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române au efectuat 7 percheziții la locuinţele unor persoane bănuite de infracțiuni silvice. 7 persoane au fost aduse cu mandat la audieri.

La data de 10 septembrie, polițiștii din Urlați au efectuat 7 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane din județele Prahova și Buzău, bănuite de comiterea unor infracțiuni silvice.

Din cercetări a rezultat indicii că, în perioada iunie – septembrie 2018, persoanele în cauză ar fi tăiat fără drept și ar fi sustras material lemnos, pe care ulterior îl comercializau unor persoane din localitate.

Prejudiciul cauzat este aproximativ 40.000 de lei.

De la locațiile vizate, polițiștii au ridicat, în vederea cercetărilor, 2 arme cu aer comprimat, material lemnos susceptibil a proveni din furt, 3 atelaje hipo și unelte susceptibile a fi folosite la comiterea infracțiunilor.

Au fost puse în aplicare 7 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Polițiștii efectuează, la acest moment, cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, tăiere fără drept de arbori și furt de arbori.

La percheziții au participat și jandarmi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here