fbpx
sâmbătă, septembrie 23, 2023
26.2 C
Ploiești
spot_img

Imagini din legendarul Orient Express. Trenul care a inspirat-o pe Agatha Christie a oprit în gara regală din Sinaia

Citește Și

- Reclamă -

Trenul car a inspirat-o pe Agatha Christie a ajuns duminică după amiază în România, iar luni a oprit în gara regală de la Sinaia

Un călător român aflat la bordul trenului legendar tren Orient Express a fotografiat luxul din interiorul garniturii. Trenul car a inspirat-o pe Agatha Christie a ajuns duminică după amiază în România, iar în această dimineaţă a ajuns în Gara Braşov, unde a stat două ore apoi și-a urmat traseul oprind la Sinaia și în cele din urmă la București.

- Reclamă -

Călătorii relatează că în tren serviciile de 5 stele, bucătăria fine dining, ținutele respectă anumite dress codes, opririle sunt presărate cu momente unice, se stă la cele mai bune hoteluri din fiecare oraș. Fiecare vagon are semnătura unui designer, de la mobilier la tapițerii.

#image_title

Trenul legendar va ajunge luni după-amiază la București

#image_title

Garnitura exclusivistă a ajuns la stația Curtici Frontieră duminică la ora 17,17, la Alba Iulia va fi la 22,21, la Teiuș la 22,47 (plecare la 2,19), la Blaj la 2,41, la Sighișoara la 3,49, iar la Brașov a sosit luni dimineață, la ora 7,21. Din stația Brașov a plecat la ora 9,34 și a ajuns la Sinaia la ora 10,30. Aici, ca de obicei, va face un popas mai îndelungat, iar circulația sa va fi reluată la ora 13,45. În Gara de Nord din București va ajunge luni la ora 15,44, transmite clubferoviar.ro.

- Reclamă -

FOTO Clubferoviar.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un urs a intrat în curtea unui localnic din Slănic

ISU Prahova a emis în această seară un mesaj RO-ALERT după ce un urs și-a făcut apariția în orașul...