Bărbatul care în ziua de 22 decembrie a dat atacul la casa de schimb valutar din centrul Ploieștiului a fost prins, potrivit unor surse. Poliția Prahova și Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești fac pentru prima dată conferință de presă comună pentru a anunța succesul operațiunii. Evenimentul va avea loc la ora 10.00, la sediul IJP Prahova. Ziarul Incomod vă va ține la curent cu informațiile anunțate de oficialități.

Individul s-a prezentat la casa de schimb valutar cu o plasă de rafie în mână, le-a înmânat celor două angajate un bilet de amenințare pe care scria (incorect gramatical) ”Dămi bani sau greșești la birou”. Acesta a fost și motivul pentru care femeile nu s-au panicat inițial și nu au răspuns amenințării aparent puerile. I-au cerut să iasă din sediu, doar că bărbatul a scos o sticlă cu motorină și a împrăștiat combustibilul pe geamul despărțitor de la ghișeu apoi a dat foc.

Omul purta mască medicinală și avea căciulă și glugă în cap. Era bine îmbrăcat, curat și nu părea un om al străzii.

Incendiatorul a fost prins după trei săptămâni de la atac. Acesta se află deja în custodia autorităților și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here