Ion Mișcă, liderul sindicatului angajaților Transport Călători Express S.A. (TCE), face declarații explozive cu privire la actualul primar interimar, Cristian Ganea. Deși apele s-au calmat în aparență la TCE, iar angajații nu mai amenință cu grevă generală, încă mai sunt nemulțumiri pe care liderul sindicatului le pune pe seama lui Ganea.

Reamintim că angajații TCE au amenințat la sfârșitul lunii trecute că intră în grevă generală dacă municipalitatea nu va plăti datoria către ANAF, după ce TCE a pierdut procesul cu “Finanțele”. Primăria a achitat acele sume de bani pe 31 martie, însă, acum, altceva îi nemulțumește pe cei de la TCE. Pe timpul verii urmează să fie închisă circulația în weekend-uri pe Bulevardul Independenței, ca în fiecare an, iar traseele autobuzelor vor fi deviate, crescând consumul de carburant al autovehiculelor. Ion Mișcă spune că a oferit o soluție municipalității, ca alta să fie zona închisă, însă spune că actualul edil-șef, Cristian Ganea, nu le ascultă părerile, fiind arogant.

“Mai sunt zvonuri că se va umbla pe la bonuri de masă, pe la salarii, dar am avut acum o discuție cu domnul viceprimar George Pană și mi-a zis că nu e cazul. În schimb, au fost niște discuții pentru că se va opri circulația pe Bulevard și vom avea costuri mai mari pentru noi, ca societate. Trebuie să ne dea banii pentru acele devieri care consumă motorină. Noi le dădusem o soluție să închidă circulația pe Bulevardul Republicii, de la Catedrală până la Sf. Vasile pentru că este destul loc să lase o bandă de circulat, spre centru, pe linia de tramvai. Dar Ganea ăsta… zici că e primăria mă-sii, d-aia cred că “o câștigă – nu”. E foarte arogant, până l-oi lovi o dată, că eu pot să boicotez și alegerile contra lui, să-l fac să vorbească singur. Dacă nu îmi dă banii pe cheltuielile suplimentare care apar, mi se pare normal… dacă nu vine la discuții… noi venim cu soluții de eficientizare, de intrat într-o normalitate. Are el niște ambiții că ăsta e felul lui, așa făcea și Bădescu la început și l-am calmat. El nu se gândește, e sigur pe el. Atunci (n.r.: când TCE a amenințat că intră în grevă dacă primăria nu plătește datoria către ANAF) așa amenințasem, și cu boicotarea alegerilor, dacă nu dădea banii aceia. Sunt banii societății. Acum vom vedea, urmează rectificare de buget, bani or să aibă să ne dea în continuare. Noi sperăm să ne meargă bine, am venit de la niște discuții și ne-au spus că dacă se ia creditul ne aduc măcar 10 autobuze, ca să putem eficientiza lucrurile. Ne este rușine de călători, pentru că nu este vina noastră, dar dacă ei nu ne aduc… Înainte era maimuța aia de Teodorescu care, de câtă competență avea, nu a fost în stare să semneze nici ștatele de plată, ce să mai zici să facă ceva în municipiu?!”, a declarat Ion Mișcă, liderul sindicatului TCE, pentru ziarul Incomod.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here