fbpx
vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

Iulian Dumitrescu anunță că solicită preluarea spitalului CFR din Ploiești

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, a anunțat că instituția pe care o conduce solicită preluarea spitalului CFR din Ploiești.

Acest lucru se întâmplă în contextul în care și primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, inițiase un proiect în acest sens, dar consilierii locali au amânat votul.

Citește și: Volosevici despre consilierii PNL: ”Singura obligație e să slujească ca niște bufoni CJ și să împiedice orice activitate dacă îi deranjează pe domnul președinte și doamna Anastase”

- Reclamă -

”Consiliul Județean Prahova a decis, în ședința de astăzi, să solicite Ministerului Transporturilor transferul Spitalul General Căi Ferate Ploiești în subordinea CJ.

După aprobarea transferului, vom analiza dacă Spitalului CF Ploiești va funcționa în continuare ca unitate independentă sau dacă va fi integrat în SJUP.

Am un respect deosebit față de medicii și cadrele medicale de la Spitalul CF Ploiești, care au reușit să facă performanță și să câștige încrederea prahovenilor prin calitatea serviciilor medicale oferite.

- Reclamă -

Vrem să le oferim acestora posibilitatea să își ducă competențele la un nivel și mai înalt, să aibă acces la dotări de ultimă generație.

Consiliul Județean Prahova își asumă întreaga responsabilitate pentru preluarea Spitalului CF Ploiești.

Avem capacitate financiară, administrativă și managerială, avem în derulare programe de dezvoltare și modernizare a infrastructurii de sănătate și de creștere a calității serviciului medical.

Pentru angajații Spitalului CF Ploiești, se încheie o perioadă complicată de incertitudini.

- Reclamă -

De azi înainte, aceștia știu că pot să conteze pe Consiliul Județean Prahova, pe mine personal.

Iar eu sunt sigur că împreună vom face multe lucruri bune pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor de sănătate oferite prahovenilor.

Decizia de astăzi vine în condiţiile în care Ministerul Transporturilor a anunţat că vrea să transfere unităţile spitaliceşti ale CFR fie către administraţiile locale, fie către universităţile de medicină din toată ţara, argumentul fiind lipsa unei finanţări corespunzătoare.”, a transmis Iulian Dumitrescu pe facebook.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

LIVE VIDEO Retragerea cu torțe, la parada de 1 Decembrie

Manifestările de 1 Decembrie din Ploiești se termină cu retragerea cu torțe a trupelor militare și cu un foc...
spot_img