fbpx
duminică, septembrie 24, 2023
21.2 C
Ploiești
spot_img

Lucrări la „podul de lemn”. Primăria Ploiești i-a cerut constructorului să facă reparații în baza garanției

Citește Și

- Reclamă -

Municipalitatea ploieșteană informează comunitatea locală că pasajul de trecere între strada Depoului și strada Mimiu, cunoscut ca „podul de lemn”, beneficiază, în această perioadă, de lucrări de reparații curente. Acestea sunt efectuate în baza garanției și nu vor afecta circulația rutieră, anunță administrația locală.

Primăria a anunțat vineri că i-a solicitat firmei SC EUROPAN PROD SA, executantul lucrărilor la acest pasaj, să remedieze toate probleme identificate la nivelul acestui obiectiv.

- Reclamă -

„Reamintim că administrația publică ploieșteană a finalizat în anul 2020 investiția «Creare pasaj de trecere între strada Depoului și strada Mimiului (PODUL DE LEMN)». Având în vedere că lucrările executate la podul respectiv sunt în termenul de garanție, costurile reparațiilor realizate în prezent vor fi suportate, integral, de către societatea amintită”, mai menționează municipalitatea.

„Lucrările de reparații vor fi atent monitorizate de reprezentanții administrației publice ploieștene. Circulația rutieră pe acest pasaj se va desfășura în condiții normale, în perioada executării acestor lucrări”, se mai arată în comunicatul de presă transmis vineri de Primărie.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un urs a intrat în curtea unui localnic din Slănic

ISU Prahova a emis în această seară un mesaj RO-ALERT după ce un urs și-a făcut apariția în orașul...