În urma unei selecții de oferte, Luxten Lighting Company S.A. a fost aleasă câștigătoare și se va ocupa din nou de mentenanța iluminatului public din Ploiești! Contractul a fost atribuit prin achiziție directă de servicii, având o perioadă de 6 luni, valoarea acestuia fiind de 130.000 lei. Luxten a fost aleasă câștigătoare, după ce la procedura de achiziție se înscriseseră trei societăți.

În cele șase luni de desfășurare a contractului, Primăria trebuie să organizeze o nouă licitație prin care să fie ales un operator care să asigure aceste servicii pe termen mai lung, dar care să facă și investiții în modernizarea sistemului. În acest sens, la nivelul Primăriei Ploiești a avut astăzi loc o ședință de lucru pentru punerea la punct a caietului de sarcini care să fie urcat pe SEAP.

Nu este, însă, prima dată când Primăria Ploiești lucrează cu Luxten. Timp de 12 ani aceștia au asigurat mentenanța sistemului de iluminat, până în 2013, în baza unui contract asupra căruia au existat suspiciuni privind modul de atribuire, mai ales dat fiind tariful ridicat pe care Luxten l-a perceput în trecut de la municipalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here