Seara trecută a avut loc un accident pe Centura de Vest a Ploieștiului, în care o mașină în care se aflau un angajat al Primăriei Ploiești și soția acestuia, angajată în cadrul Societății de Gospodărire Urbană (SGU), a fost acroșată de a mașină a Armatei. Detalii despre accident puteți citi aici!

Ulterior, la Biroul Drumuri Naționale și Europene din Bărcănești s-au prezentat și directorii Societății de Gospodărire Urbană, Donald Constantin și Mihai Păun. Mihai Păun a fost chemat chiar de către polițiști, întrucât a fost martor al măsurătorilor făcute la fața locului și trebuia să semneze procesul verbal la secție. Numai că Păun ne-a povestit că polițiștii de la post au avut un comportament care lasă de dorit, vorbindu-i urât și chiar amenințându-l.

“Am intrat în postul de poliție și unul din polițiști m-a luat pe sus: “Tu ești ăla care filmai și pozai pe acolo?” L-am rugat să îmi vorbească cu dumneavoastră, pentru că eu i-am vorbit frumos și mi-a replicat că îmi vorbește cum vrea el, să las vrăjeala. L-am întrebat de ce mă ia așa tare și i-am spus că nu eu am filmat. Apoi m-a amenințat: “Mai vedem noi, o să vezi tu”.”, ne-a povestit Mihai Păun, directorul adjunct al SGU Ploiești.

Și directorul general al societății, Donald Constantin, spune că a fost bruscat de polițiști la Biroul din Bărcănești, aceștia împingându-l să iasă afară. Detalii despre acest lucru puteți citi aici!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here