Un membru PNL Ploiești o atacă subtil pe deputatul Roberta Anastase (foto sus), spunând că Biroul Permanent Local (BPL) al partidului a fost dizolvat “noaptea ca hoții”. Vă reamintim că Biroul Permanent Local al Partidului Național Liberal organizația municipală Ploiești a fost dizolvat, iar noul birou s-a constituit sub conducerea Robertei Anastase, care este președinte interimar.

Membrul PNL Ploiești care o acuză pe Roberta Anastase că a dizolvat Biroul Politic Local “noaptea ca hoții” este Ștefan Grozea, consilier personal al primarului Adrian Dobre detașat pe funcția de director al Clubului Sportiv Municipal Ploiești.

Potrivit unor zvonuri din administrația locală, acesta ar fi trecut la ALDE. Reporterii ziarului Incomod l-au contactat pentru a verifica informația, iar Ștefan Grozea a negat zvonurile, spunând că legal încă este membru PNL, dar că a fost marginalizat în partid după ce BPL a fost dizolvat.

“E o chestie pur personală, nici cu PNL nu mai am o relație, m-au marginalizat și n-am mai avut ce discuta cu ei. Legal sunt membru PNL, dar nu mai am activitate în zona asta. Nici nu știu dacă mai vreau să fiu în politică pentru simplul fapt că m-a dezamăgit un pic PNL.

Exista un Birou Permanent care a fost dizolvat exact noaptea ca hoții, cum făcea PSD-ul, și care și-a mutat chiar și sediul mai nou. M-am dus și am întrebat și eu p-acolo, mai sunt aici, mai activez, mi s-a zis să aștept. Eu nu sunt tipul să aștept, eu mă consider mai mult așa, business man (n.r. trad.: om de afaceri) decât om de administrație, așa că la mine time is money (n.r. trad.: timpul înseamnă bani).”, a declarat Ștefan Grozea pentru ziarul Incomod.

Declarația directorului CSM Ploiești confirmă încă o dată zvonurile conform cărora în interiorul PNL Ploiești s-ar fi format două tabere, după ce primarul Adrian Dobre a fost înlăturat de la conducerea organizației prin dizolvarea acesteia și formarea unei noi organizații conduse de deputatul Roberta Anastase.

andrei-volosevici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here