UPDATE

ISU Prahova anunță faptul că, după reluarea măsurătorilor, nu au fost identificate gaze periculoase. S-a decis ca oamenii sa se întoarcă în locuințe. Zona va fi monitorizata pe parcursul nopții de către echipaje de la unitatea distribuitoare de gaze.

UPDATE

ISU Prahova anunță faptul că măsurătorile inițiale s- au realizat cu un detectorul multigaz pe care îl dețin, însă nu s-a depistat niciun gaz periculos. Ulterior, alte două echipaje de la unitatea distribuitoare au efectuat măsurători care nu au indicat nimic.

La măsurătorile realizate de către CBRN nu au fost identificate gaze periculoase, atât la bloc, cât și în apropierea acestuia. S-a luat decizia de a se închide ușile și toate gurile de aerisire timp de 15-20 de minute după care se vor efectua din nou măsurători.

UPDATE
ISU Prahova a mobilizat un microbuz pentru ca oamenii să stea la adăpost până se identifică sursa. Totodată o sa sosească și autospeciala CBRN de la Ciolpani.
UPDATE

Potrivit martorilor, se pare că intervenția este una de durată. Potrivit unuia dintre locatori, poliția a sfătuit oamenii să meargă să doarmă la rude și la prieteni și să țină legătura cu administratorul blocului.

ȘTIREA INIȚIALĂ
Locatarii dintr-un bloc situat pe strada Timotei Cipariu din Ploiești au fost evacuate sâmbătă seara, după ce a început să se simtă un miros de gaze într-un dintre apartamente. 

Potrivit ISU Prahova, într-unul dintre acestea se simte miros de gaze, însă nu se cunoaște sursa de unde provine.

”Este posibil ca mirosul sa provină de la o butelie de la subsol. Un echipaj de pompieri acționează pentru asigurarea masurilor specifice”, au anunțat în primă fază reprezentanții ISU Prahova.

Astfel, în urma verificărilor și având în vedere că nu s-a identificat sursa mirosului, s-a decis evacuarea tuturor locatarilor.  Inițial au fost evacuate 15 persoane.

Totodată, a fost solicitată în sprijin un alt echipaj de stingere și unul de prim ajuto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here