fbpx
miercuri, iunie 12, 2024
spot_img

O asistentă din cadrul SAJ Prahova a decedat după ce a fost infectată cu coronavirus

Citește Și

- Reclamă -

Doliu la Serviciul Județean de Ambulanță Prahova, după ce o asistentă care a fost infectată cu coronavirus a decedat duminică dimineață, 23 august.

Potrivit Prefecturii Prahova, femeia a decedat la un spital din Medgidia, unde era internată la terapie intensivă.

- Reclamă -

„O asistentă, în vârstă de 50 de ani, din cadrul Serviciului de Ambulanță Prahova, depistată cu noul coronavirus, a decedat în această dimineață. Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții SAJ Prahova, inițial, s-a prezentat pentru evaluare din cauza unei alte simptomatologii, i s-a făcut și testul COVID al cărui rezultat a fost pozitiv.

Pentru că s-a constatat deteriorarea rapidă a stării de sănătate, pe data de 18 august a fost solicitat transferul de la spitalul CFR din Ploiești către o unitate cu locuri de Terapie Intensivă, fiind găsit un loc disponibil la Medgidia, unde a fost transportată cu elicopterul. În spitalele din Prahova, la momentul respectiv, nu mai era niciun pat ATI liber dintre cele destinate bolnavilor confirmați cu SARS-CoV-2. Femeia avea și comorbidități: obezitate și diabet.”, au transmis reprezentanții Instituției Prefectului Prahova.

De la începutul pandemiei până în prezent, în cadrul Ambulanței Prahova au fost confirmați ca fiind infectați cu coronavirus un medic, trei asistente, trei ambulanțieri, un operator registrator de urgență și trei oameni din rândul personalului TESA.

- Reclamă -

„Dintre aceștia, se află internați în acest moment un medic, un asistent medical și un ambulanțier. Totodată, în izolare se află patru șoferi, contacți direcți ai cazurilor confirmate.”, au mai transmis autoritățile din județ.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Diana Șoșoacă în ambulanță. Spune că a fost bătută de jandarmi

Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a fost bătută de jandarmii care asigurau paza la o clădire unde erau depozitați...