fbpx
miercuri, iunie 12, 2024
spot_img

O femeie internată cu COVID s-a sinucis în baia spitalului

Citește Și

- Reclamă -
O femeie de 55 de ani internată cu COVID-19 s-a sinucis într-o baie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa.

Femeia avea o formă medie de infecție, iar starea ei se ameliorase ușor datorită tratamentului, susține conducerea spitalului.

„Un eveniment nefericit s-a petrecut în această dimineaţă la Secţia Boli infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa. O pacientă în vârstă de 55 de ani din Beclean, internată în salonul nr. 30 al secţiei, de la etajul 4 al unităţii, s-a sinucis astă-noapte în grupul sanitar din salon.

- Reclamă -

Femeia a fost internată în data de 23 noiembrie cu o formă medie de infecţie cu virusul SARS-CoV-2 în Secţia Boli Infecţioase, evoluţia stării sale de sănătate pe parcursul spitalizării fiind uşor ameliorată, în contextul administrării medicaţiei antivirale, antibiotice, antiinflamatoare şi simptomatice, neexistând indicii că pacienta ar avea probleme din sfera psihiatrică”, se menţionează în comunicatul citat de Agerpres.

Pacienta a fost găsită de către infirmiere, în jurul orei 4,00, sâmbătă dimineață, în stare de inconştienţă, iar medicii nu au reuşit să o resusciteze.

Potrivit informării remise de Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, corpul femeii prezenta două plăgi înjunghiate, una latero-cervicală dreapta şi una în hemitoracele stâng, în zona submamară.

- Reclamă -

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili exact împrejurările în care a survenit decesul femeii, în cauză fiind dispusă necropsia.

Sursa: hotnews.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Diana Șoșoacă în ambulanță. Spune că a fost bătută de jandarmi

Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a fost bătută de jandarmii care asigurau paza la o clădire unde erau depozitați...