fbpx
vineri, aprilie 19, 2024
spot_img

O firmă nu și-a plătit angajații. Directorul amenință Ziarul Incomod cu procese

Citește Și

- Reclamă -

O ploieșteancă spune că nu și-a primit salariul două luni, în decembrie – de Sărbători și în ianuarie, apoi când a depus plângere la ITM a fost amenințată cu procese. Mai mult decât atât, directorul firmei a amenințat și redacția Incomod când reporterii i-au solicitat un punct de vedere.

Femeia a luat legătura cu redacția Incomod și ne-a povestit că timp de două luni nu și-a primit salariul. Fiind într-o situație disperată, nemaiavând din ce să își crească copiii, într-un final a demisionat, dar a depus plângere la ITM împotriva firmei.

Este vorba despre societatea PROTO IDEA CONSULTING SRL care, potrivit femeii, oferă servicii de arhivare, preponderent către instituții publice. Sediul social îl are în județul Alba, dar are și un punct de lucru în Ploiești, unde s-a angajat femeia.

- Reclamă -

Ploieșteanca ne-a pus la dispoziție mai multe print screen-uri de pe grupul angajaților, din lunile ianuarie și februarie, în care oamenii își întrebau șefii când vor primi banii. Aceștia ”îi duceau cu vorba” și le spuneau că au fost probleme, care au fost remediate, dar că banii vor veni. Numai că femeia spune că nici în ziua de astăzi nu a primit banii care i se datorează, așa că pe data de 18 februarie a făcut sesizare la ITM Prahova.

”Nu cred că o să-mi mai primesc banii, dar aș vrea ca oamenii să știe ce se întâmplă la această firmă și să nu se angajeze aici”, ne-a spus femeia.

Pe data de 29 februarie, ITM Prahova i-a răspuns că societatea Proto Idea Consulting SRL are sediul social în județul Alba, așa că au redirecționat petiția către ITM Alba.

- Reclamă -

Redacția Incomod a solicitat de asemenea un punct de vedere din partea ITM Alba, iar reprezentanții instituției ne-au răspuns că există o anchetă în curs privind cele reclamate de femeie despre firma Proto Idea Consulting SRL (foto-documente la finalul articolului).

Așa că am solicitat un punct de vedere, pe email, și din partea societății și am menționat că aspectele sesizate de femeie vor face obiectul unui articol în ziarul Incomod. Ne-a răspuns un anume Matei Gabriel Cătălin, director general, care a găsit de cuviință să ne amenințe.

”Orice articol in care se menționează numele SOCIETATII , sau numele oricărei persoane automat aduce acționarea imediata in instanta pentru defaimare! 

Respectiva persoană a procedat la aducerea unor pagube materiale însemnate pentru compania noastră! 

- Reclamă -

Si este atacata in instanta. 

Pentru o bună comunicare doresc sa fiu contactat la numarul: 076*******! 

O zi plăcută!”, se arată în mail-ul în semnătura căruia este atașată și cartea de vizită a lui Matei Gabriel Cătălin.

Acesta a avut ocazia să ofere un punct de vedere pe email, dar cum în loc să răspundă a ales să ne amenințe, considerăm că nu avem de ce să îl sunăm și să dăm curs intimidărilor pe care le-a încercat.

În schimb, l-am căutat pe facebook și am găsit un profil cu numele ”Catalin Matei”, la descrierea căruia scrie că este din Tomșani, Prahova și este ”founder, director, CEO la Proto Idea Consulting”.

Mai departe, pe profilul CEO-ului de la Proto Idea Consulting am găsit tot felul de fotografii generate de aplicații Facebook în care scria că va deveni milionar, că s-a născut ca să fie model de lenjerie, că i se potrivește ca loc de muncă să fie stripper, dar și un anunț de angajare din 2022 pentru diverse job-uri la Proto Idea Consulting.

Mai jos regăsiți galeria foto de imagini de pe Facebook-ul lui Cătălin Matei, profil care este public întrucât reporterul care l-a căutat pe social media nu îl are la categoria ”Prieteni”, dar și documentele de la ITM la care am făcut referire în articol:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut