Mâncare cu viermi, într-un restaurant cunoscut din Ploiești! O mamă susține că a găsit viermi în șnițelul cumpărat din DaVinci de pe strada Bobâlna.

Femeia a postat pe Facebook o filmare în care se observă cum viermii mișună prin mâncarea comandată în restaurant și luată acasă, la pachet, pentru fetița ei.

“Ne întrebăm de ce ne îmbolnăvim noi sau copiii noștri după ce mâncăm de la restaurant? Vizionați filmulețul să vedeți ce am găsit în cutie, lângă șnițelul de pui, când am ajuns acasă… E luat de la restaurantul Davinci din Ploiești, de pe str. Bobâlna. Până să văd viermii, copilul meu a mâncat deja jumătate de șnițel! Întrebarea mea este: cutia avea viermi sau șnițelul e infestat cu viermi???”, a scris ploieșteanca pe rețeaua de socializare.

La scurt timp după publicarea filmulețului, Elena Z. a revenit cu un nou mesaj: Am scos cutia cu șnițel și cartofi afara în curte sa le-o dau pisicilor. Au mâncat cartofii și carnea e neatinsă în cutie! Asta presupune că nu cutia era infestată de viermi, ci carnea… Încep să mă îngrijorez… Fiica mea a mâncat jumătate din carne până să observ eu viermii mișcându-se în cutie… Și asta pentru că viermii mici și albi, pe fundalul alb al cutiei, se văd destul de greu…”, a adăugat femeia.

Tânăra mamă dă vina pe angajații localului. “Asta se întâmplă din vina angajaților care nu respectă regulile de igienă sau nu verifică atent mâncarea“, a completat aceasta.

Urmăriți imaginile incredibile aici!

Sursa: www.ph-online.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here