Omul de afaceri libanez Mohammad Murad este interesat să devină acționar majoritar la Petrolul. Au fost deja purtate discuții între un reprezentant al acestuia și membrii Adunării Generale a Asociaților din cadrul clubului. Murad se află în negocieri și cu Dinamo, de mai mult timp, însă varianta Petrolul este clar mai avantajoasă, din mai multe puncte de vedere. 

Discuțiile dintre reprezentanții Petrolului și omul de afaceri libanez au fost confirmate de către președintele clubului, Costel Lazăr, pentru playsport.ro.

Prima problemă pusă a fost, potrivit sursei citate, că patru dintre membrii AGA au cerut bani în schimbul drepturilor lor din Adunarea Generală.

Reprezentantul lui Murad a refuzat și a rămas – la nivel de discuție – ca omul de afaceri să achite datoriile curente, circa 1,5 milioane de euro, și să ducă mai departe bugetul până la finalul campionatului, adică încă circa 3 milioane de euro, potrivit playsport.ro.

 

Președintele Costel Lazăr a spus că Petrolul are toate actele făcute pentru o eventuală tranzacție.

Pentru omul de afaceri libanez care vrea să investească în fotbal, oferta Petrolului este mult mai avantajoasă, față de cea de care dispune Dinamo.

Petrolul este în Liga I și, foarte important, are datorii mult mai mici ca Dinamo și nu este încurcată într-un hățiș de litigii, așa cum este echipa bucureșteană.

De fapt, Petrolul depinde în acest moment de sosirea unui investitor puternic, în condițiile în care conducerea nu s-a descurcat deloc la acest capitol, a strâns puține sponsorizări care nu acoperă nici pe departe necesarul clubului.

 

Cine este Mohammad Murad

*Controlează compania de construcții Triumf Construct, lanțul de hoteluri Phoenicia din București și hotelurile Amfiteatru, Panoramic, Belvedere (Neptun-Olimp), Majestic (Mamaia, Olimp și Jupiter), Perla (Mamaia) și Forum (Costinești)

Frații MohammadHassan și Ahmed Murad dețin în România companiile Glina – producție de conserve din carne, Valahia 2002 – prelucrarea și conservarea legumelor și fructelor, semipreparate congelate din carne, Sima Prod – fabricarea condimentelor, Roman Investments – prelucrarea și conservarea legumelor și fructelor. Frații Murad dețin și marca de conserve din pate Mandy Foods și lanțul de restaurante fast-food Spring Time (Wikipedia).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here