Percheziții de amploare la membrii clanului Duduianu marți dimineață, 21 iulie, anunță romaniatv.net! Descinderile au loc în București, Ilfov și Teleorman, într-un dosar de tâlhărie și șantaj.

“La această oră, peste 100 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, cu sprijin al Inspectoratului General al Poliţiei Române pun în aplicare 11 mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Teleorman şi 13 mandate de aducere într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie şi şantaj”, anunţă IGPR.

Cercetările în dosar sunt coordonate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. Persoanele vor fi conduse pentru audieri la Serviciul Grupuri Infracţionale Violente.

Potrivit Poliţiei Capitalei, percheziţiile beneficiază de sprijinul Unităţii Teritoriale de Analiza Informaţiilor, al Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale şi al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here