Mai multe percheziții sunt efectuate miercuri dimineață, 11 martie, în județul Prahova, în două dosare penale de furt calificat.

Într-unul din dosare, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției de Poliție nr. 1 Ploiești efectuează opt percheziții pe raza municipiului și a localităților Șirna și Gherghița, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea unei infracțiuni de furt calificat. Patru mandate de aducere vor fi puse în executare.

Din cercetări a rezultat faptul că, în noaptea de 5 spre 6 martie, persoanele bănuite ar fi pătruns prin efracție în incinta unei societăți comerciale din municipiul Ploiești, de unde ar fi sustras bani și cartușe cu țigări.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională se ridică la 8.000 de lei.

La acțiune participă și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ,,Matei Basarab” Ploiești.

În ceea ce privește cel de-al doilea dosar penal de furt calificat, polițiștii din cadrul Poliției orașului Boldești-Scăeni efectuează trei percheziții pe raza localității, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea unei infracțiuni de furt calificat. Două mandate de aducere vor fi puse în executare.

Din cercetări a rezultat faptul că, în luna februarie, persoanele bănuite ar fi pătruns prin efracție într-o locuință de pe raza orașului Boldești-Scăeni și în mai multe dependințe, de unde ar fi sustras diverse unelte și aparatură electronică.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională se ridică la 5.000 de lei.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

La acțiune participă și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here