Mascati perchezitii

Oamenii legii au descins astăzi la domiciliile unor persoane bănuite că au furat mai multe bunuri din TIR-uri și din depozitele unor societăți comerciale. Prejudiciul se ridică la aproximativ 200.000 lei, iar 25 de persoane urmează să fie aduse la audieri.

Vezi mai jos comunicatul emis de Poliția Prahova:

La această oră, poliţiştii prahoveni efectuează 17 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de furturi din autovehicule și din societăți comerciale. Prejudiciul este estimat la 200.000 de lei. 25 de persoane vor fi aduse la audieri
În această dimineață, polițiștii de investigații criminale din Inspectoratul Județean de Poliție Prahova efectuează 17 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de furturi din autovehicule și din societăți comerciale. Perchezițiile sunt efectuate la locații din județele Prahova și Dâmbovița.
Din cercetări, se pare că persoanele bănuite, începând cu luna decembrie a anului trecut, ar fi săvârșit 40 de furturi din autovehicule de transport marfă și depozitele unor societăți comerciale.
Aceștia ar fi sustras produse cosmetice, alimentare și electrocasnice, creând un prejudiciu de aproximativ 200.000 lei.
25 de persoane vor fi aduse la sediul poliției pentru audieri
Activitatea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.
La activități participă și jandarmi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here