fbpx
vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

VIDEO: Percheziții organizate de Poliția Prahova în dosare privind infracțiuni la regimul armelor

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
Mai multe inspectorate județene, printre care și IPJ Prahova organizează percheziții domiciliare, miercuri dimineață, în dosare privind infracțiuni la regimul armelor. 

Acțiuni similare sunt organizate și în județele Arad, Ilfov, Cluj, Vrancea, Brăila și Gorj. În total, sunt efectuate 15 percheziții domiciliare pentru administrarea probatoriilor.

Perchezițiile sunt coordonate de IGPR.

- Reclamă -

Inspectoratul General al Poliției Române  a dispus alte 11 percheziții în mai multe județe pentru scoaterea din circuitul ilegal a unor arme de foc supuse autorizării, deținute ilegal.

CITEȘTE și Bătrână de 83 de ani născută în Prahova, dată în urmărire pentru trafic de droguri

„La data de 15 decembrie 2021, Direcția Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din Poliția Romană, coordonează o acțiune, la nivel național, privind nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, în cadrul căreia vor fi efectuate 26 de percheziții domiciliare.

- Reclamă -

Astfel, polițiștii Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului General al Poliției Romane, sub coordonarea procurorilor de caz, cu sprijinul polițiștilor din cadrul structurilor teritoriale de profil, efectuează 11 percheziții domiciliare, în județele Ilfov, Olt, Dolj, Mehedinți și Suceava, pentru scoaterea din circuitul ilegal a unor arme de foc supuse autorizării, deținute ilegal.

De asemenea, sub coordonarea Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, polițiștii structurilor teritoriale de profil din cadrul inspectoratelor de poliție județene Prahova, Arad, Ilfov, Cluj, Vrancea, Brăila și Gorj efectuează 15 percheziții domiciliare, pentru administrarea probatoriilor, din dosarele penale instrumentate ce au ca obiect săvârșirea infracțiunilor la regimul armelor, explozivilor și substanțelor periculoase.

Acțiunea beneficiază de sprijinul specialiștilor criminaliști ai Institutului Național de Criminalistică și al luptătorilor S.I.A.S. din cadrul I.G.P.R. și S.A.S. I.P.J. Ilfov.

Activitățile desfășurate vizează administrarea probatoriilor în dosarele penale instrumentate la nivelul Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, privind săvârșirea infracțiunilor de contrabandă calificată și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor”, se arată într-un comunicat al IGPR

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

LIVE VIDEO Retragerea cu torțe, la parada de 1 Decembrie

Manifestările de 1 Decembrie din Ploiești se termină cu retragerea cu torțe a trupelor militare și cu un foc...
spot_img