Un răspuns oficial al Ministerului Justiției arată că 509 de deținuți eliberați în baza Legii recursului compensatoriu, votată de fosta majoritate PSD-ALDE-UDMR, au comis noi infracțiuni violente: crimă, viol, tâlhărie, pedofilie, pornografie infantilă.

”Ministrul Ana Birchall mă mai informează ca numărul celor care au beneficiat de legea recursului compensatoriu de la intrarea in vigoare este de 21.049 persoane”, arată deputatul PNL Florin Roman, cel care a solicitat raportul, într-un comunicat de presă.

Dintre acestea, mai mult de 7.000 au fost cazuri de infracțiuni deosebit de periculoase, omor, viol, tâlhărie calificata etc. 1877 de persoane eliberate au fost reîncarcerate, iar 509 deținuți eliberați au comis noi crime, violuri și tâlharii, potrivit documentelor prezentate de Ministerul Justiției.

PNL solicită PSD și premierului demis Viorica Dancila sa rupă frăția cu criminalii, violatorii și tâlharii și sa accepte abrogarea recursului compensatoriu și înăsprirea pedepselor pentru criminali, violatori și tâlhari”, arată deputatul liberal.

G4Media.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here