Ploieștiul se face încă o dată de râs la nivel național, după ce astăzi directorul CSM Ploiești, Cezar Stoichiciu, a plătit în locul clubului baremul de arbitraj pentru meciul de handbal feminin dintre CSM Ploiești și CSM Zalău. Până aici s-a ajuns, încât directorul CSM, deși nu și-a încasat salariul de luni de zile, s-a împrumutat pentru ca fetele de la handbal să poată juca astăzi. În timp ce Stoichiciu se zbate pentru ca sportul din Ploiești să meargă mai departe, aleșii locali privesc cu nepăsare la situația cruntă în care s-a ajuns.

Dacă nu ar fi fost plătit baremul astăzi, arbitrii nu se prezentau la meci, acesta nu s-ar mai fi jucat, iar echipa era sancționată, pierzând automat cu scorul de 10-0.

În contextul în care Ploieștiul este un oraș cu un buget de 100 milioane de euro, este strigător la cer faptul că s-a ajuns în punctul în care un director din Primărie este nevoit să „vină cu bani de acasă” pentru ca societatea pe care o conduce să poată funcționa. Și s-a ajuns aici, cum am arătat în repetate rânduri, din cauza directorului economic al Primăriei Ploiești, Nicoleta Crăciunoiu, din cauza slabei administrații locale, formate din primarul Adrian Dobre (PNL) și din viceprimarii Cristian Ganea (PSD) și George Pană (ALDE). S-a ajuns aici din cauza disensiunilor dintre PNL și PSD, luptele politice ajungând să afecteze într-atât Ploieștiul. Nu în ultimul rând, s-a ajuns aici din vina consilierilor locali, care de luni de zile asistă nepăsători la modul cum CSM se duce pe apa sâmbetei.

Iată lista “vinovaților”:

 1. Adrian Dobre (PNL)
 2. Cristian Ganea (PSD)
 3. Nicoleta Crăciunoiu
 4. George Pană (ALDE)
 5. Gheorghe Andrei (PSD)
 6. Larisa Băzăvan (PNL)
 7. Iulian Bolocan (PNL)
 8. George Botez (PSD)
 9. Ștefan Dănescu (PSD)
 10. Marius Dinu (PSD)
 11. Sanda Drăgulea (PSD)
 12. Paulica Drăgușin (PNL)
 13. Cristina Enache (PNL)
 14. Bogdan Hodorog (PMP)
 15. Constantin Minea (PSD)
 16. Marius Mateescu (ALDE)
 17. Daniel Neagu (PNL)
 18. Florin Neagu (PNL)
 19. Paul Palaș (ALDE)
 20. Gheorghe Popa (PNL)
 21. Gheorghe Sârbu (PNL)
 22. Zoia Staicu (PNL)
 23. Marilena Stanciu (PSD)
 24. Alina Sorescu (PSD)
 25. Aurelian Tudor (PNL)
 26. Eduard Tudor (PMP)
 27. Răzvan Ursu (PSD)
 28. Sorin Văduva (ALDE)
 29. Robert Vâscan (PSD)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here