fbpx
miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

Poliția face verificări la Mediurg, după scandalul legat de măștile chirurgicale vândute pacienților cu 10 lei

Citește Și

- Reclamă -

Polițiștii din cadrul Serviciului Economic al IJP Prahova fac verificări, joi 19 martie, la sediul clinicii Mediurg în contextul scandalului măștilor chirurgicale vândute pacienților cu 10 lei. Verificările vin după ce mai mulți ploieșteni s-au plâns pe rețelele de socializare de măsura luată de conducerea Mediurg, spun surse apropiate de ancheta.

Aceleasi surse au precizat ca, deocamdata se fac verificari pentru a vedea daca reclamatiile clientilor sunt reale.

- Reclamă -

Oamenii au scris că cei care intră pentru consult medical în sediul clinicii sunt obligați să cumpere o mască cu zece lei chiar de la Mediurg, dacă nu au venit cu așa ceva de acasă.

 - Ziarul INCOMOD - Ziarul INCOMOD - Ziarul INCOMOD - Ziarul INCOMOD

”Ii numim profitori și bișnițari pe cei care vând măști cu 2 sau 5 lei pe site-urile binecunoscute??? Mediurg Ploiești vinde cu 10 lei o masca fără de care ai interdicția de a întra in clinica. Promit ca voi renunța la o zi de concediu doar pentru a putea depune plângeri la toate organele abilitate sa cerceteze aceasta hoție. Nu cred ca am cerut niciodată asa ceva dar acum chiar apelez la spiritul civic al fiecăruia in vederea distribuirii acestei postări.

- Reclamă -
 1. S. : SUNT FOARTE CURIOS CUM VOR EXPLICA INVESTIGAȚIILE MEDICALE PRESTATE CONFORM BONULUI FISCAL.”, scrie un pacient al Mediurg care a fost pus în această situație. Omul a făcut pubilcă inclusiv bonul fiscal care arată că a plătit 10 lei pentru ”1 buc”. Precizăm că din bonul fiscal nu reiese faptul că pacientul a plătit 10 lei pentru o mască chirurgicală.
 2. - Ziarul INCOMOD

”Vi se pare normal ? sa te duci la MediUrg si sa te oblige sa dai 10 lei pe o masca?si bineînteles ca suntem trimisi de la medicina munci?urat profita de situatie ,rusine MediUrg Ploiesti?”, este mesajul unui alt client al Mediurg.

Reactia Mediurg la acuzatiile clientilor

In aceasta perioada de risc major de infectie cu noul coronavirus (COVID-19), pentru a proteja pacientii si apartinatorii acestora precum si pentru protectia personalului, Conducerea Clinicii a luat urmatoarele masuri de preventie ca si REGULI PENTRU ACCESUL IN CLINICILE MEDIURG:

 1. Accesul in Clinica se va face DOAR pe USA PRINCIPALA unde se afla o persoana desemnata, pregatita sa dea informatii utile tuturor;
 2. Fiecare pacient este rugat sa dea o declaratie pe propria raspundere privind starea de sanatate si circulatia in zone/regiunile rosii sau galbene ale PANDEMIEI cu NOUL CORONAVIRUS;
 3. Pacientii si apartinatorii vor fi dezinfectati pe maini la intrarea in Clinica si vor primi un formular cu indicatii si informatii privind infectia cu NOUL CORONAVIRUS (COVID-19), modul in care trebuie sa se comporte pentru a nu pune in pericol sanatatea proprie si chiar viata proprie precum si a celor dragi lor;
 4. Toti cei care intra in Clinica trebuie sa poarte masca de unica folosinta iar, daca nu au una PERSONALA, Clinica le va pune la dispozitie una atat pentru protectia personala cat si a angajatilor nostri; aceste masti sunt obtinute de Clinica cu mari eforturi financiare stiut fiind faptul ca in acest moment in farmacii nu se mai gasesc;
 5. Se recomanda pastrarea, pe cat posibil, a unei distante de 1-1.5 m fata de persoana cu care se ia contact pentru rezolvarea problemelor medicale precum si fata de ceilalti pacienti si apartinatori;
 6. Evitati pe cat posibil atingerea cu mana nedezinfectata/nespalata a gurii, nasului sau ochilor;
 7. Respectati indicatiile personalului nostru medical care este prezent in fiecare zi la munca pentru a va oferi cele mai bune servicii medicale.

Toate aceste masuri exceptionale au fost decise incepand cu data de 16.03.2020, intr-o perioada exceptionala (STARE DE URGENTA NATIONALA) in care milioane de oameni sunt infectati (si zeci de mii au murit deja) cu acest virus necunoscut si fara tratament pana acum.

- Reclamă -

Aceste masuri au fost gandite pentru protectia pacientilor si apartinatorilor acestora precum si pentru protectia personalului medico-sanitar din Clinica, singura Clinica Privata din Prahova care lucreaza in regim NON-STOP.

Informam toti beneficiarii serviciilor noastre ca Centrul Medical MEDIURG NU VINDE MASTI DE UNICA FOLOSINTA, ci OFERA SERVICII MEDICALE CARE INCLUD DE FOARTE MULTE ORI CONSUMABILE MEDICALE: MEDICAMENTE SI MATERIALE SANITARE, toate aceste costuri fiind cuprinse in bonurile si facturile fiscale emise cu rigurozitate pentru fiecare pacient.

Informam in acest mod pe toti cei care au primit pe diverse canale informatii denigratoare si rau-voitoare la adresa Centrului Medical MEDIURG ca am fost si ramanem preocupati permanent atat de sanatatea pacientilor nostri dar si de cea a angajatilor nostri.

Personalul MEDIURG cunoaste toate implicatiile infectiei cu noul cornavirus si de aceea este foarte riguros in ceea ce priveste cazurile medicale care intra in Clinicile MEDIURG, personalul nostru fiind de asemenea direct expus riscului de infectie.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

”Am depus plângere penală la secție, iar a doua zi polițistul de caz m-a violat”

O femeie acuză că a fost violată de polițistul la care depusese o plângere penală (video la finalul articolului).Mărturii...
Sari la conținut