O tânără s-a filmat în timp ce înțepa cu un ac de siguranță prezervative dintr-un supermarket din Sibiu, apoi a pus cutia înapoi pe raft. Imaginile au fost postate pe TikTok și au ajuns virale, stârnind indignarea oamenilor (vezi video la finalul articolului).

Poliția Sibiu a anunțat că a deschis o anchetă în acest caz:

“Ca urmare a apariției pe rețelele de socializare a unui videoclip care înfățișează o tânără, în timp ce ar deteriora produse dintr-un hipermarket din județul Sibiu, Compartimentul Relații Publice din cadrul I.P.J. Sibiu este abilitat să comunice următoarele:

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, s-a deschis o anchetă, în vederea identificării persoanei în cauză și stabilirii situației de fapt, pentru aplicarea măsurilor legale în consecință.

Până în prezent, la I.P.J. Sibiu, nu a fost înregistrată nicio plângere din partea unității comerciale, astfel încât cercetările sunt demarate din oficiu.”, spun reprezentanții Poliției Sibiu.

Reprezentanții Auchan, supermarketul în care a fost realizată filmarea, au avut de asemenea o reacție dură față de gestul tinerei și spun că au demarat procedurile legale în acest caz. Totodată, aceștia spun că au verificat produsele expuse la raft.

Citește aici:

Ce măsuri a luat Auchan. VIDEO O tânără a înțepat prezervativele dintr-un supermarket, apoi le-a pus înapoi pe raft

1 COMENTARIU

  1. Nu i-ar strica niste munca in folosul comunitatii acestei fete…așa vreo 9 luni de zile….sa vedem daca-i mai arde de glume cu prezervative înțepate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here