fbpx
joi, septembrie 28, 2023
22.9 C
Ploiești
spot_img

Prahovean acuzat că și-a agresat sexual fiica minoră și pe colega acesteia

Citește Și

- Reclamă -

Un bărbat din orașul prahovean Breaza a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Judecătoria Câmpina, sub acuzația de agresiune sexual. Victimele prahoveanului au fost fiica sa minoră și colega acesteia.

Bărbatul a fost reclamat la poliție chiar de către soție și de fiica abuzată. În timpul audierilor, adolescenta în vârstă de 14 ani a mărturisit că nu doar ea a fost agresată sexual de tată, ci și colega ei.

- Reclamă -

În urma probatoriului administrat, anchetatorii au avut suficiente dovezi pentru a cere în instanță arestarea individului, iar Judecătoria Câmpina a admis cererea.

” (…) admite propunerea de arestare preventivă. Dispune arestarea preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, din 06.10.2021, până în 04.11.2021, inclusiv, faţă de inculpatul B. Constantin-Iulian, acuzat de săvârşirea infracţiunilor de: – agresiune sexuală, faptă prevăzută și pedepsită de art. 219 alin. (1) și alin. (2), lit. b) și c) din Codul penal (persoană vătămată minoră B. I-V); – agresiune sexuală, faptă prevăzută și pedepsită de art. 219 alin. (1) și alin. (2) lit. c) din Codul penal (persoană vătămată minoră S. A-M). Respinge, ca nefondată, cererea inculpatului de luare a unei măsuri preventive mai uşoare. În baza art. 230 alin. (1) din Codul procedură penală, emite mandatul de arestare preventivă a inculpatului (…)”, potrivit portalului instanțelor de judecată.
Brezeanul pedofil a contestat decizia de arestare la instanța superioară, iar marți 12 octombrie, Tribunalul Prahova decide dacă măsura preventivă rămâne definitivă.

Polițiștii prahoveni susțin că în ultima perioadă s-au confruntat de un val de reclamații depuse de adolescente care acuză abuzuri sexuale la care au fost supuse de-a lungul vremii. Au fost cazuri în care violurile au fost trecute sub tăcere ani la rând de către victime care au suportat umilințe și abuzuri greu de imaginat, dar, odată cu înaintarea în vârstă, au prins curaj și au decis să-și reclame agresorii.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Zeci de percheziții în Prahova și alte județe, pentru prinderea unor hoți

41 de percheziții au fost efectuate joi, 28 septembrie, în Prahova, dar și în alte județe pentru prinderea unor...