fbpx
sâmbătă, decembrie 2, 2023
spot_img

Primăria face licitație pentru finalizarea blocurilor abandonate de lângă Gara de Vest

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Primăria Ploieşti pune la bătaie peste 12 milioane de lei pentru finalizarea lucrărilor la cartierul de locuinţe sociale din vestul municipiului. Imobilele, ajunse în diferite stadii de execuţie, au rămas abandonate de câţiva ani.

Autorităţile locale au anunţat astăzi că au demarat o licitaţie pentru continuarea lucrărilor la cele şase blocuri situate pe strada Libertăţii, în vecinătatea Gării de Vest. Termenul de execuţie va fi de 12 luni, potrivit informaţiilor oferite de viceprimarul Ploieştiului, George Pană.

- Reclamă -

„Documentaţia este gata şi a fost trimisă spre publicare în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice. Valoarea estimată este de 12.337.674 de lei, fără TVA, fonduri alocate aproape în totalitate de la bugetul local, cu o contribuţie şi de la Ministerul Dezvoltării. Contractul vizează finalizarea lucrărilor la cele şase blocuri de locuinţe sociale destinate persoanelor evacuate din case naţionalizate. Firma selectată va avea la dispoziţie 12 luni din momentul emiterii ordinului de începere a lucrărilor”, ne-a declarat viceprimarul George Pană.

Anunţul vine după ce, anterior, conducerea Primăriei spunea că încearcă un parteneriat cu Agenţia Naţională pentru Locuinţe, care propunea şi o schimbare a destinaţiei acestor clădiri, mai ales că în imediata vecinătate au fost date în folosinţă, în ultimii cinci ani, mai multe blocuri realizate de ANL.

Sursa: www.telegrama.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei copii au fugit de la un centru social din Băicoi. Pentru găsirea lor a fost alertată poliția

Trei copii de 11, 14 și 16 ani au fugit de la un centru social din Băicoi. Pentru găsirea...
spot_img