fbpx
luni, martie 4, 2024
spot_img

Primarul Adrian Dobre despre protestul de la TCE: „Am solicitat de urgență să dea drumul la transportul public”

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

După ce reporterii ziarului Incomod l-au contactat pe primarul Adrian Dobre pentru un punct de vedere cu privire la greva de la TCE, iar acesta nu a răspuns la telefon, ulterior a revenit cu un apel. Primarul Dobre spune că angajații TCE nu au niciun motiv să oprească transportul public în comun, întrucât a dat dispoziție ca primăria să plătească, eșalonat, banii către societatea de transport.

„Nu găsesc motivul acestei greve. Bani de salarii există, nu văd unde este nemulțumirea. L-am sunat pe domnul director Alexandri Nicolae și i-am solicitat ca de urgență să dea drumul la transportul public în comun. Eu personal am dat dispoziție să se facă plata banilor eșalonat, nu înțeleg ce s-a întâmplat pentru că nu am fost la ședința de Consiliu Local, de ce a fost amânat proiectul, dar eu am dat dispoziție să se facă virarea banilor”, a declarat Adrian Dobre pentru ziarul Incomod.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Angajații din Loteria Română vor protesta la Ministerul Finanțelor, reclamând scăderea cu peste 10% a veniturilor

Angajații din Loteria Română vor organiza în această săptămână mai multe acțiuni de protest în fața Ministerului Finanțelor, reclamând...
spot_img
Sari la conținut