fbpx
joi, iunie 1, 2023

Procesul gunoaielor, la Tribunalul Prahova

Citește Și

- Advertisement -

Înalta Curte de Casație a decis unde se judecă procesul dintre Vitalia și Consiliul Județean pe tema reducerii tarifelor de depozitare a gunoiului istoric de la Bistrița, Beclean și Sângeorz-Băi.

Potrivit bistriteanul.ro, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a aprobat o hotărâre prin care gunoaiele aflate în depozitele istorice de la Bistrița, Beclean și Sângeorz-Băi să fie depozitate într-un depozit ecologic, administrat de compania Vitalia Servicii pentru Mediu, la un tarif mai mic. Ulterior, compania a cerut Consiliului Județean să revină asupra deciziei, dar consilierii nu au fost de acord, astfel că firma a acționat instituția în judecată, cerând daune de aproape 2 milioane de lei, cât a evaluat pierderile tarifare.

- Advertisement -

Vitalia a acționat Consiliul Județean în judecată la Tribunalul Prahova, unde se află sediul social al firmei, apoi dosarul a fost trimis la Tribunalul Bistrița-Năsăud, însă niciuna dintre cele două instanțe nu a stabilit de competența căruia depinde să soluționeze această cauză.

Dosarul a ajuns pe masa magistraților Înaltei Curți de Casație și Justiție care au decis, ieri, că instanța competentă pentru soluționarea cauzei este Tribunalul Prahova.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Președintele Iohannis, atac dur la adresa profesorilor care continuă greva: „Cum îndrăznește cineva să pună în dificultate examenele naționale?”

Președintele Klaus Iohannis i-a criticat dur pe profesorii care continuă greva, în cadrul unei declarații făcute joi la Chișinău,...

Mai Multe Articole Ca Acesta