Suporterii aflați la Peluza I Ilie Oană s-au implicat în campania împotriva poluării aerului din oraș Ploiești. Galeria Petrolului şi Asociaţia “STOP poluării oraşului Ploieşti” au organizat un protest inedit, care a avut loc miercuri, în peluza stadionului “Ilie Oană”, la partida cu FC Argeș.
Iniţiatorii au dorit să tragă un semnal de alarmă cu privire la cantităţile mari de emisii nocive înregistrate de staţiile de măsurare a calităţii aerului din Ploieşti, reclamând totodată şi lipsa de reacţie a autorităţilor de mediu, sub nasul cărora se petrec multe depăşiri ale normelor de poluare.

Imagini de la protest, dar și un scurt interviu cu inițiatorii evenimentiui, Iulian Leonte, reprezentant al Peluzei I Ilie Oană, și reprezentanții Asociației ” Stop poluării orașului Ploiești”, Silviu Gurlui, doctor conferențiar universitar în cadrul Universității A. I Cuza Iași, și Camelia Iuliana Radu le puteți urmării în materialul video de mai jos.

Interviu cu reprezentanții Asociației " Stop poluării orașului Ploiești

Interviu cu reprezentanții Asociației " Stop poluării orașului Ploiești, Silviu Gurlui, doctor conferențiar universitar în cadrul Universității A. I Cuza Iași, Camelia Iuliana Radu și Iulian Leonte reprezentant al Peluzei I Ilie Oană.

تم النشر بواسطة ‏‎Ziarul Incomod‎‏ في الخميس، ١١ أبريل ٢٠١٩

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here